• Acord comercial amb l'escola de ball Bailongu

  4 octubre, 2018

  Si vols aprendre a ballar t'ho posem més fàcil gràcies al conveni firmat amb Bailongu! Cal acreditar la pertinença al Col·legi presentant el carnet col·legial vigent o certificat de possessió. Cal adreçar-se a la secretaria de l'escola. 

  Font:
  Bailongu.com

  El Col·legi de Periodistes ha arribat un acord amb Bailongu per oferir un descompte equivalent al 10% del preu dels cursos trimestrals i intensius que imparteix (no aplicable a alumnes que es matriculin sols/es a un curs amb parella). Per a gaudir d’aquests avantatges, caldrà acreditar la condició de persona col·legiada vigent o un certificat que confirmi la pertinença al col·lectiu.

  Aquest descompte és acumulable a altres promocions que ofereix l’escola, fins a un màxim d’un 20% per persona i curs. A més, des de l'escola ofereixen els següents descomptes:

  • 10% de descompte per a menors de 30 anys i majors de 65.
  • 10% de descompte pel segon curs que es contracti.
  • 3x2: fes 3 cursos i paga’n només 2! 
  • Punts del Carnet Bailongu: Per cada 10€ de compra es guanya 1 punt de regal per a futures compres. Amb 26 punts s’obté un 10% de descompte en els cursos i amb 52 punts un 20%.

  Bailongu és una escola amb més 29 anys de trajectòria en organització de cursos de tots els nivells de balls individuals (afrobeat, bollywood, burlesque, caribenys, comèdia musical, dancehall, estil salsa, hip hop, line dance, modern jazz, samba...) o de balls de parella (bachata, bolero, cha-cha-chá, fox, lindy hop, kizomba, merengue, pasdoble, polca, rock&roll, roda cubana, salsa, tango, vals...). A més, també programen cursos per als més petitts (ballet clàssic, commercial dance, dansa creativa, hip hop, modern jazz, teatre musical...).

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.