• Busquem candidats a rebre les Mosques Borda i Grossa!

  27 juliol, 2017

  Estem preparant les Mosques de la Informació 2017 i necessitem la col·laboració dels periodistes gironins per trobar persones i/o institucions que es mereixin la Mosca Borda i la Mosca Grossa!

  Busquem candidats per a les Mosques 2017
  Busquem candidats per a les Mosques Borda i Grossa del 2017
  27 juliol, 2017
  Autor:
  Anna Estartús

  És hora de començar a pensar en les Mosques dela Informació! I com cada any, us demanem noms de persones i/o entitats que penseu que es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa d’aquest 2017.

  Hi ha alguna persona que sempre torna les trucades i us atén amb amabilitat? O que respon sense mandra fins i tot les preguntes espinoses? Potser es mereix la

  • Mosca Grossa: s’entrega a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels mitjans de comunicació.

   

  I, en canvi... hi ha algú que sempre té excuses per no contestar? Que es queixa de les informacions que es difonen relacionades amb ell? O que es pensa que els periodistes estem a la seva disposició? És un candidat perfecte per a la

  • Mosca Borda: es lliura a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d'informació i/o s’hagi mostrat més susceptible envers les informacions aparegudes sobre ella.

   

  Segur que teniu idees! Podeu enviar els vostres candidats a secretariagirona@periodistes.cat

  • Podeu proposar tants candidats com vulgueu.
  • Cal especificar el nom i càrrec dels candidats i una explicació dels motius pels quals es mereixen la Mosca Borda o Grossa.
  • També cal incloure el vostre nom i cognoms i, si no sou col·legiats, quina relació teniu amb el periodisme gironí
  • Si la proposta és col·lectiva, cal detallar el nom i cognoms de totes les persones que presenten la candidatura i la seva vinculació amb el nostre sector.

   

  Amb totes les propostes rebudes farem una selecció dels més "nominats", perquè els periodistes gironins decidiu qui voleu que rebi les Moques Borda i Grossa 2017. Recordeu que per proposar candidats cal ser periodista, però no és necessari ser col·legiat: us agrairem que animeu tots els companys de professió a participar en les nominacions.

  Esperem les vostres propostes!

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.