• Busquem candidats a rebre les Mosques Borda i Grossa!

  23 juliol, 2019

  Com cada estiu, demanem als periodistes gironins que ens feu arribar les vostres propostes de persones i entitats que creieu que es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa d'aquest 2019

  Com cada estiu, a la Demarcació de Girona del Col·legi comencem a escalfar motors per a les Mosques de la Informació! I per això, com sempre, et demanem noms de persones i/o entitats que creguis que aquest 2019 es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

  Segur que en els darrers mesos has hagut de parlar amb persones que t’han fet la feina més fàcil o que t’han tractat amb amabilitat i respecte: potser la gerent d’una empresa que et proporciona tot el que li demanes, o un alcalde que et respon ràpidament quan el truques, o una científica que sempre hi és quan necessites un expert en el seu camp. Proposa’ls per a la 

  Mosca Grossa: s’entrega a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels periodistes.

   

  I també segur que t’has trobat amb gent que t’ha fet enfadar per la seva reticència a parlar amb periodistes o perquè s’ha queixat per alguna notícia que l’afectava. Has anat a alguna roda de premsa on no s’hagin pogut fer preguntes? Has intentat inútilment aconseguir declaracions d’una regidora massa hermètica? Has rebut alguna trucada d’un directiu ofès perquè no li ha agradat el que has publicat? Tots serien candidats perfectes per a la

  Mosca Borda: es lliura a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d'informació i/o s’hagi mostrat més susceptible amb les informacions aparegudes sobre ella.

   

  Pensa-hi una mica, segur que tens idees! Fes una llista i envia’ns els teus candidats a secretariagirona@periodistes.cat

  • Pots proposar tants candidats com vulguis.
  • Ens has de dir el nom i càrrec dels candidats i una explicació raonada dels motius pels quals creus que es mereixen la Mosca Borda o Grossa.
  • També has d’incloure el teu nom i cognoms i, si no ets col·legiat, quina relació tens amb el periodisme gironí.
  • Si la proposta és col·lectiva, cal que especifiquis el nom i cognoms de totes les persones que presenteu la candidatura i la seva vinculació amb el nostre sector.

  Amb totes les propostes rebudes farem una selecció dels més "nominats", perquè els periodistes gironins decidiu qui voleu que rebi les Moques Borda i Grossa 2019.

  Recorda que per proposar candidats cal ser periodista, però no és necessari ser col·legiat: t’agrairem que animis tots els companys de professió a participar en les nominacions.

  Esperem les teves propostes! 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.