• Comença el curs ampliant coneixements!

  10 setembre, 2019

  La proposta formativa de la demarcació de Girona per a aquest trimestre inclou cinc cursos molt diversos que tenen en comú la funcionalitat en el dia a dia dels periodistes i comunicadors

  Autor:
  Headway
  Font:
  Unsplash

  La programació formativa per als darrers mesos d'aquest any aposta per la novetat i la funcionalitat: són cinc cursos que no s'han fet mai a la demarcació de Girona i que tenen una clara vocació d'oferir eines i recursos molt pràctics per a la feina diària de periodistes i comunicadors.

  Guarda't les dates i recorda que les inscripcions s'obren un mes abans de l'inici de cada curs: 

  * El programa del curs de Gisela Enseñat es penjarà properament, però constarà de dues parts: Fonaments del protocol (què és, normes, tipologies d'actes, ordenació...) i L'organització d'un esdeveniment (tècnica, símbols, recursos...). 
   

  Els cursos estan oberts tant als col·legiats com a persones no col·legiades interessades en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació. Recorda que cal un mínim d'inscrits per poder realitzar-los. I les places són limitades! 

  I fes també un cop d'ull a l'Aula Virtual: un model d’ensenyament i aprenentatge que facilita la formació a totes les persones que no poden desplaçar-se fins les aules.  El Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi de Periodistes ha posat en marxa una nova línia de cursos on line més completa per ajudar els periodistes a formar-se sense restriccions horàries, des de qualsevol punt, amb calendari flexible i continguts interactius i dinàmics.

  Els cursos es desenvolupen a través de la plataforma Moodle i combinen webinars en directe i enregistrats, amb la realització d’exercicis i activitats en línia, resolució de casos pràctics, i tutoria del professorat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.