• Darrers dies per proposar candidats a les Mosques Grossa i Borda 2020!

  1 juliol, 2020

  Pensa-hi una mica i envia'ns les teves propostes de persones i/o entitats que creguis que es mereixen guanyar aquests guardons que lliura la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

  Si a alguna cosa no afecta el coronavirus, és a les Mosques de la Informació. Per això, com cada any per aquesta època, et demanem noms de persones i/o entitats que creguis que es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

  • Mosca Grossa: s’entrega a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels periodistes.
  • Mosca Borda: es lliura a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d'informació i/o s’hagi mostrat més susceptible amb les informacions aparegudes sobre ella.

   

  Pensa-hi una mica! Segur que al llarg d'aquests últims mesos has hagut de parlar amb persones encantadores que t'han facilitat la feina tant com han pogut malgrat que les circumstàncies hagin estat difícils, i també és probable que hagis topat amb gent que t'ha amargat el dia amb el seu mal caràcter o les seves traves injustificades. 

  Fes una llista i envia’ns els teus candidats a secretariagirona@periodistes.cat. Les normes són molt senzilles: 

  • Per proposar candidats cal ser periodista, però no és necessari ser col·legiat (per això t’agrairem que animis tots els companys de professió a participar en les nominacions).
  • Les propostes han de ser personals: has d’incloure el teu nom i cognoms i, si no ets col·legiat, quina relació tens amb el periodisme gironí.
  • Pots proposar tants candidats com vulguis per a cadascuna de les dues categories.
  • Ens has de dir el nom i càrrec dels candidats i una explicació raonada dels motius pels quals creus que es mereixen la Mosca Borda o Grossa (pensa si la persona a la qual proposes és realment qui es mereix el guardó o si més aviat seria la persona o entitat per a la qual treballa).

   

  Amb totes les propostes rebudes farem una selecció dels més "nominats", perquè els periodistes gironins decidiu qui voleu que rebi les Mosques Borda i Grossa 2020.

  I recorda que tant les propostes com les votacions són confidencials! ;-)

   

  Premis:
  Premis Mosques de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.