• El fotoperiodista Emilio Morenatti posa el punt i final a l'Experiència de periodista

  5 març, 2019

  El fotoperiodista Emilio Morenatti, director de fotografia a Espanya i Portugal de l’agència The Associated Press i candidat a un premi Pulitzer, posarà el punt i final avui, dilluns 11 de març (19h, Antiga Audiència de Tarragona), a l’onzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista.

  Morenatti és un fotoperiodista amb més de 25 anys de professió. Ha cobert conflictes armats, principalment a l'Orient Mitjà, l’Afganistan i el Pakistan per a l'agència de notícies nord-americana The Associated Press (AP), el departament de fotografia de la qual dirigeix actualment a Espanya i Portugal. Forma part de l'equip de formadors oficials del World Press Photo. L’any 2009 va obtenir el primer premi Fotopres i, aquell mateix any, va ser finalista del premi Pulitzer per la cobertura de la guerra de l’Afganistan.

  Els periodistes Laura Rosel (20 de febrer), Ricard Torquemada (25 de febrer) i Carlos Enrique Bayo (4 de març) i el fotoperiodista Emilio Morenatti (11 de març) han estat els convidats d’enguany a l’Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.