Notícies

 • Hi poden participar, a través d'un col·legiat, nens i nenes de fins a sisè de primària amb dibuixos que uneixin els temes nadalencs amb el món de la comunicació. El guanyador rebrà un lot de llibres valorat en 50 euros de la Llibreria 22 de Girona.

  Els treballs es poden presentar fins al 8 de gener de 2019, i també s'ha obert el termini per presentar-se a la IV Beca dels Premis Carles Rahola

  Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  Els col·legiats i col·legiades podran gaudir d'un nou servei d'assessorament que entrarà en funcionament el pròxim dimecres 27 de setembre. Es podran fer consultes presencialment, videoconferència, telèfon o correu. 

  Los medios de comunicación públicos deben estar al servicio de las personas y no al servicio de los partidos políticos. 

  Els mitjans de comunicació públics han d'estar al servei de les persones i no al servei dels partits polítics. 

  El Col·legi de Periodistes, l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) i l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 14 de desembre, a les 9:30hun esmorzar de premsa amb Santiago Fisas, membre del grup del Partit Popular Europeu (PPE) al Parlament Europeu, en el marc de la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l'any 2014. Aforament limitat. Inscripció obligatòria i gratuïta. 

  Saps que ara ja pots visitar les exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona de manera gratuïta? Per gaudir d'aquest avantatge només has d'acreditar la pertinença al col·lectiu, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent.

  Entrega del Premi Ernest Udina 2018 a la periodista Griselda Pastor

  Es valorarà específicament la dedicació professional o del mitjà de comunicació als afers europeus, la qualitat i rellevància de la seva feina i que sigui una carrera dilatada en el temps. Els col·legiats i col·legiades i membres de l'APEC podeu proposar els candidats a través d'aquest formulari

  Aprèn molt més sobre expressió oral i escrita, reporterisme audiovisual, narratives multimèdia, pla de màrqueting digital, marca personal i perfils de Community Manager i Social Media Strategist amb els últims cursos de l’any.

  Els col·legiats i precol·legiats podeu gaudir d'un 5% de descompte en la compra de llibres als seus establiments. Cal acreditar la condició d'associat amb el carnet acreditatiu vigent o equivalent.

  La Red de Colegios Profesionales de Periodistas s’ha reunit aquest cap de setmana a Barcelona per avançar en la creació del Consejo General de Colegios de Periodistas. Els 9 col·legis que formen part de la Red han exposat els principals reptes, prioritats i línies de treball de cadascun, amb la finalitat de consensuar objectius i actuacions comunes.

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes organitza el proper dimecres, 12 de desembre, una jornada informativa sobre la Guàrdia Civil adreçada als periodistes. A la mateixa, hi intervindran el tinent coronel cap de la comandància de Tarragona, Vicente Luengo, i l’agent de la Guàrdia Civil Faustino Herreros.

  La periodista Txell Bonet ha saltat a primera línia mediàtica des de l’empresonament del seu company, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Ahir vespre, va ser entrevistada, a Manresa, pel president de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Enric Badia, dins del “Cosmògraf”.

  • Foto:
   Laura Casadevall
  • Foto:
   Laura Casadevall
  • Foto:
   Laura Casadevall

  El subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha participat aquest matí en el cicle d’esmorzars off the record entre persones d’interès informatiu i col·legiats/des que impulsa la junta de Tarragona del CPC.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi d’Economistes de Catalunya han signat un conveni de col·laboració on l’esperit és vetllar pel rigor en la difusió de la informació econòmica, tot aconseguint un bon ús de la mateixa i perquè aquesta ajudi a entendre les diferents situacions de l’economia i l’empresa que viu la societat en general.