Notícies

 • Estrenem l'Escola d’Estiu per oferir una formació intensiva i molt pràctica el juliol, en què tocarem molts temes sobre gestió en xarxes socials, eines d’edició i disseny i accions de comunicació. Volem que t'ho passis bé fent formació, networking i gaudint dels workshops que hem organitzat amb la col·laboració de Google News Lab. Apunta't abans del 31 de maig i tindràs un descompte especial! [ver versión en castellano]

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària, màxim òrgan de representativitat dels col·legiats i col·legiades, que ha servit per aprovar els comptes anuals del 2018, el pressupost del 2019 i les modificacions d'alguns dels articles dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern. També s'han repassat totes les línies d'actuació de les sis demarcacions i els serveis que s'ofereixen als col·legiats i col·legiades. 

  Aquest espai informatiu permet publicar qualsevol tipus de peça relacionada amb el periodisme i la comunicació. Les col·laboracions estan remunerades amb un total de 100 euros i totes opten a la beca especial de 300 euros que s'atorga trimestralment.

  La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes romandrà tancada del  5 al 30 d'agost, tots dos inclosos, per vacances d'estiu.

  La foto guanyadora de la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

  La mostra, que aplega una selecció de les fotos que es van presentar a la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, es pot visitar del 12 al 25 d'agost a Centre Cívic de Vilajuïga

  La seu de Girona del Col·legi de Periodistes està tancada per vacances del 5 al 30 d'agost, tots dos inclosos

  Una exposició permet recular en el temps per descobrir com funcionava la Impremta Masó (1889-1992), on s'imprimia el "Diario de Gerona de avisos y noticias", llibres, revistes i tota mena de papers

  Des d'aquesta edició, l'Ajuntament de Manresa s'afegeix a la convocatòria del premi, l'objectiu del qual és distingir el millor treball d'investigació publicat o editat l'any 2018. El guardó permet mantenir viu el llegat del periodista manresà (1907-1936). 

  L’exposició dibuixa l’itinerari de les arts a Catalunya entre les dècades dels 70 i els 90, i aglutina obres donades pels artistes per recolzar el projecte del primer rotatiu en català, nascut el1976

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull una xerrada, el pròxim 13 de setembre a les 9:30h, amb la periodista que va haver d'exiliar-se durant uns mesos l'any 2013. El govern hondureny ha augmentat el control de la informació i les maniobres per silenciar els periodistes més crítics. Inscripció obligatòria

  Com cada estiu, demanem als periodistes gironins que ens feu arribar les vostres propostes de persones i entitats que creieu que es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa d'aquest 2019

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes tancarà la seu del 29 de juliol al 25 d'agost per vacances. El dilluns 26 retornem amb el nostre horari habitual.

  Si tens ganes de formar-te, consulta els propers cursos i novetats que hem preparat des de principis de setembre, començant amb les formacions on line d’Instagram Stories, Storytelling, Personal Branding 3.0. o Com aconseguir subscriptors per al teu mitjà digital i amb cursos presencials sobre Tractament de la informació judicial als mitjans de comunicació, Petició d'informació pública, Escolta activa de xarxes socials, Digital Media Management per a comunicadors i Taller de vídeo en directe, entre d’altres.

  Un dels serveis més consultats del Col·legi de Periodistes és la seva Borsa de Treball. Només en el que portem del mes de juliol, ja s'han publicat 17 ofertes. Recorda que han estat prèviament analitzades i supervisades i poden adaptar-se a la teva formació i experiència. Som curosos en la qualitat de les ofertes, motiu pel qual en alguna ocasió ens veiem obligats a rebutjar-ne algunes per no complir amb els mínims que considerem exigibles.

  Gaudeix d'un 10% de descompte en la pràctica d'esports nàutics com el caiac, el windsurf o el snorkel. Per gaudir del descompte cal introduir el codi promocional que s'adjunta a la newsletter del 23/07. 

  Els articles han de tenir una extensió màxima de 1.000 paraules i el jurat valorarà les bones idees, la frescor i la claredat de l'estil. La data límit per presentar candidatures finalitza l'11 de novembre.