• L'exposició "Rahola Foto 2020" viatja a Figueres

  1 juny, 2021

  La mostra aplega les millors fotografies presentades a l'onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local i es pot visitar tot el mes de juny
   

  Una de les fotos de "La resposta", la sèrie  guanyadora.
  Una de les fotos de "La resposta", la sèrie guanyadora.
  Autor:
  Carles Palacio

  L'exposició "Rahola Foto 2020. Fotografies resentades a l'onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local" es pot visitar durant tot aquest mes al centre cívic Joaquim Xirau de Figueres. 

  La mostra “Rahola foto 2020” correspon a una selecció –ampliada en el catàleg- dels vint-i-nou treballs presentats a l’onzena edició dels Premis en la categoria de fotografia de premsa, gairebé monopolitzada per les reaccions i els aldarulls que es van produir l'any 2019, després de la sentència que condemnava els presos polítics catalans a llargues penes de presó.

  La sèrie guanyadora (de Carles Palacio), i les dues fotografies finalistes (de David Borrat i de Glòria Sánchez) recullen amb notable mestria diversos moments d’aquestes protestes, que es van escampar per molts punts de la geografia del nostre país durant més d’un mes. Juntament amb totes les altres creen un mosaic divers i transversal, que abasta des dels instants més intensos fins als més relaxats, passant per imatges en les quals es percep la calma tensa o l’emoció que es va viure en aquells dies.

  La mostra compta amb fotografies d’Aniol Resclosa, Joan Castro, Àngel Reynal, Adrià Salido, David Aparicio, Jordi Borràs, Pere Duran, David Borrat, Jordi Ribot, Glòria Sánchez i Carles Palacio.

  "Rahola Foto 2020" es pot veure de dilluns a divendres de 9 del matí a 2/4 de 2 de la tarda, i de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. 

  Premis:
  Premis Carles Rahola de Comunicació Local
  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.