Notícies

 • Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  Els col·legiats i col·legiades podran gaudir d'un nou servei d'assessorament que entrarà en funcionament el pròxim dimecres 27 de setembre. Es podran fer consultes presencialment, videoconferència, telèfon o correu. 

  El document és una mostra més del col·lectiu periodístic per exigir respecte i llibertat a la feina de tots els professionals que treballen als mitjans de comunicació.

  '
  '

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades la possibilitat de canviar el domini del seu correu electrònic, d'una manera fàcil i senzilla. 

  Quina persona o entitat creus que es mereix endur-se les Mosques Grossa i Borda aquest any? Fes-nos arribar les teves propostes! 

  Descobreix un espai únic amb més de tres-cents anys d'història amb aquest descompte, fruit de l'acord entre el Col·legi i Casa de la Seda. Cal acreditar la condició de col·legiat/da amb el carnet col·legial vigent. 

  L'acord entre ambdues institucions té l'objectiu de recuperar i preservar la memòria sobre la professió periodística a Barcelona i Catalunya mitjançant l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona. 

  Inscriu-te en la nova visita que organitza el Grup de Treball de Cultura a l'exposició sobre la relació entre el món culinari i les obres de l'artista Pablo Picasso. Vine a descobrir-ho el pròxim 20 de setembre a les 19:00h al Museu Picasso Les places són limitades! 

  La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha convocat el 30è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, que inclou com a novetat l’increment de la dotació econòmica fins als 45.000 euros.  Podran optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2017 i el 18 d’octubre de 2018. Les inscripcions s'iniciaran a partir del 19 d'octubre de 2018.

  L’empresa guanya el Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial de l’Anoia. El guardó és convocat per la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) i el Col·legi de Periodistes de Catalunya i es va lliurar ahir durant el sopar anual de l’entitat anoienca.

   

  La desena edició d'aquesta activitat va reunir una cinquantena llarga de col·legiats i no col·legiats a la terrassa del restaurant Can Veí de Sarrià de Ter

  Tens un 10% de descompte en qualsevol dels cursos generals programats pel servei d'idiomes d'UManresa-FUB. El període de matriculació és del 9 al 31 de juliol i del 3 al 22 de setembre de 2018. 

  Andreu Buenafuente ha guanyat la Petxina Daurada en una gala que també ha distingit la periodista Patrícia Plaja i l'equip de comunicació de Mossos d'Esquadra i Emergències amb la Petxina Oberta. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha estat premiat amb la Petxina Tancada per segon any consecutiu i la revista Fet a Tarragona s'ha fet amb la primera Petxina Km.0 de la història.

  Estàs pensant a renovar el teu telèfon mòbil o comprar-te un nou portàtil? El nou acord comercial amb Microgestió t'ofereix descomptes exclusius en productes de la marca Apple. Cal acreditar la condició de col·legiat/da amb el carnet col·legial vigent. 

  El col·legiat Miguel Ángel Violán ofereix un col·loqui amb el catedràtic Francisco Rincón Ríos el pròxim dilluns 16 de juliol a les 19:00h a la seu de Barcelona del Col·legi sobre com la importància de saber titular pot esdevenir un factor clau d'èxit. 

  L'acord comercial entre el Col·legi de Periodistes i BCN Clàssics t'ofereix en exclusiva un 10% de descompte en el concert extraordinari d'estiu del pròxim dijous 16 d'agost a les 21:00h al Palau de la Música Catalana.