• Torna el Sopar de Periodistes de Girona! (i arribem al desè!)

  13 juny, 2018

  El dijous 12 de juliol es farà aquesta trobada anual que aplega periodistes col·legiats i no col·legiats en una vetllada informal 

  Foto de família del Sopar de Periodistes de l'any passat.
  Foto de grup dels Sopar de Periodistes de l'any passat.
  12 juliol, 2017
  Autor:
  Jordi Ribot

  El Sopar de Periodistes de Girona arriba a la desena edició convertit en un clàssic de l'estiu. Aquest any (si la pluja ho permet) tornarà a fer-se a la terrassa de Can Veí, a Sarrià de Ter, i ens encantaria superar el nombre d'assistents del 2017 (vam ser 49!).

  La trobada serà el dijous 12 de juliol a partir de les 9 del vespre, i repetirem la fórmula que tan bé ens ha funcionat els darrers anys: un àpat a peu dret basat en tastets de plats ben diversos. Aquest any, tindrem des de la clàssica coca amb embotits ibèrics fins a la sofisticació d'un tataki de vaca vella madurada, passant per una refrescant sopa de tomata i síndria, un tradicional arròs a la cassola o el toc oriental d'una brotxeta de pollastre al wok amb verduretes, soja i sèsam. Les postres, les begudes i el cafè també entren en el menú. Com sempre, el Col·legi assumirà una part del cost de l’àpat dels col·legiats, que sortirà a 15 euros. En el cas dels no col·legiats, el preu és de 25 euros.

  A més, hem pactat un preu tancat per si vols allargar la nit prenent una copa allà mateix.

  Per apuntar-te, has de fer un ingrés de 15€ (si ets col·legiat) o de 25€ (si no ho ets) al compte ES84 2100 8101 94 2200034021 de "la Caixa". La data límit per fer l'ingrés és el matí del dilluns 9 de juliol. Posa el teu nom i “Sopar de Periodistes” a la referència, si us plau, i fes-nos arribar el comprovant per correu electrònic (secretariagirona@periodistes.cat). Si et va millor, també pots passar a pagar per la nostra seu.

  L'única condició per assistir al sopar és ser periodista: és igual si estàs o no col·legiat. L'experiència ens demostra que quants més serem, més riurem!

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.