• Apptualitza’t! Eines de productivitat que et faran la feina (i la vida) més fàcil

  Sessions on line en directe i enregistrades

  Objectius del curs

  Internet i les botigues d’aplicacions ens ofereixen un munt d’opcions per a gestionar la nostra informació i dades. De vegades, però, fer-ne la tria o saber quina ens convé més no resulta fàcil. En aquest curs presentarem una selecció de productes i serveis gratuïts (o freemium) que segur portaran la teva productivitat a un altre nivell, prestant especial atenció a la seva compatibilitat amb el mòbil, de manera que puguis tenir sempre les teves dades o portar el control dels teus projectes allà on vagis.

  Descobriràs, d’entre l’extensa oferta existent, quines són les millors eines per a guardar i compartir qualsevol tipus d’informació: des de notes fins a enllaços que trobes quan navegues per Internet, passant per programes per a organitzar-te o gestionar els teus projectes, eines per a controlar el temps dedicat a clients, extensions i trucs per al navegador i molt més!

  Programa

  • Introducció a les eines de gestió de la informació basades en el núvol
  • El navegador d’Internet és el teu aliat: extensions i trucs per a navegar de forma més àgil
  • Crea i gestiona col·leccions de marcadors amb Raindrop
  • Crea notes, llistes de tasques pendents o simplement organitza tota la teva feina amb Notion
  • Controla el temps dedicat a clients i projectes amb Clockify
  • Fes una lectura ràpida i endreçada de les teves fonts d’informació amb Inoreader
  • Gestiona els teus projectes de forma individual o en equip amb Trello
  • Altres eines i utilitats disponibles a Internet

  Metodologia

  El curs té un format pràctic, on es farà un tast de les diferents aplicacions, productes i serveis, amb exemples i casos d’ús concrets. Els participants també rebran assessorament i consells personalitzats a l’hora de seleccionar l’eina que millor s’adapti a les seves necessitats.

  Destinataris

  Professionals que vulguin millorar la seva productivitat, gestionar la seva informació d’una forma endreçada i adquirir noves habilitats tecnològiques. El curs està especialment indicat per a professionals que vulguin treure un major partit del seu telèfon mòbil, incorporant-lo com a una eina de treball i gestió més.

  Professors

  Jordi Flamarich Zampalo

  Periodista i consultor en comunicació digital, especialitzat en noves formes de narrativa i continguts per a dispositius mòbils. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa en mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent, ha format en periodisme mòbil a redaccions i periodistes d’Espanya i Amèrica Llatina, i imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies mòbils en entorns professionals. També col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a responsable de l’assignatura Disseny de productes interactius multidispositiu.

  Preus

  Col·legiats
  51,00€
  Col·legiats en atur
  27,00€
  Col·legiats - Jubilats
  27,00€
  AMIC - Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació
  76,50€
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  51,00€
  Associacions i estudiants de periodisme
  89,76€
  Tarifa pública
  102,00€

  Edicions obertes

  Internet

  Internet
  07/06/2023 (10:00 a 13:00)
  14/06/2023 (10:00 a 13:00)
  6 hores
  Català
  Inscriu-te