• Com crear la teva marca personal

  Objectius del curs

  La gestió de la marca personal s’ha convertit en un element imprescindible per diferenciar-se i especialitzar-se com a professional de la comunicació en un context de transformació i en un mercat cada vegada més competitiu.

  L’objectiu del curs és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

  Programa

  1.  Què és la marca personal?

  2.  Identificar els valors i els objectius professionals

  3.  Identificar les fortaleses, talents i habilitats 

  4.  Determinar a qui ens dirigim

  5.  Definir el posicionament i diferenciació

  6.  Traçar un pla d’acció per definir les plataformes que projectaran la marca personal

  Metodologia

  Es combinarà l’exposició de contingut teòric amb exercicis pràctics amb l’objectiu que els assistents puguin treballar la gestió de la seva marca personal.

  Requeriments

  Disposar d’un ordinador portàtil o una tauleta per a realitzar els exercicis pràctics proposats. També es podran redactar sobre paper.

  Destinataris

  Estudiants de periodisme i professionals de la comunicació que vulguin donar un impuls a la seva trajectòria professional o iniciar un nou projecte laboral.

  Professors

  M. Àngels Antón Brandts

  Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Publicitati RRPP per la Universitat Oberta de Catalunya. Postgrau en Personal Branding per la Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Postgrau en Comunicació Online i gestió de xarxes socials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a periodista a diferents mitjans de comunicació. Actualment és assessora en comunicació i marca personal per a professionals i empreses del sector del benestar i la salut.

  Preus

  Col·legiats
  43,00€
  Col·legiats en atur
  Gratuït
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  43,00€
  Associacions i estudiants de periodisme
  75,00€
  Tarifa pública
  85,00€

  Edicions obertes

  Tarragona

  August, 5, 1r. 1a. 43003 Tarragona
  27/06/2018 (09:00 a 14:00)
  5 hores
  Català
  Inscriu-te