• Presidenta

  Vicepresident

  Secretari

  • Llicenciat en periodisme. Màster en Comunicació Social. Doctor en Comunicació per la Facultat de Comunicació Blanquerna. És articulista i cronista del diari ARA i de Nació Digital. Col·labora amb el “Catalunya Migdia” de Catalunya Ràdio; el “Més 324" de Televisió de Catalunya i la Xarxa. També és professor associat de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Treballa en el món del periodisme des de 1995. Ha fet de periodista a La MañanaAvuiEl PeriódicoEl País i el Singular Digital. Com a reporter i guionista a TV3Canal Satélite DigitalCanal 9Tele 5Antena 3.  Com a escriptor ha publicat diversos llibres de no ficció sobre la memòria periodística, política i social de Catalunya.

  Vocal

  • Barcelona, 1979. Llicenciada en Periodisme per la URL i Postgrau d'Anàlisi Política per la UOC. Actualment és redactora del diari Ara a Madrid cobrint l'actualitat política i econòmica. Anteriorment va treballar durant 13 anys (2005-2018) com a corresponsal a Brussel·les del diari ARA i de Telecinco cobrint l'actualitat de la Unió Europea, de l'OTAN i dels països del Benelux. A la capital comunitària també va treballar com a freelance per a l'AvuiLa Vanguardia i Radio France Internacional. Va començar en el món de la ràdio a Barcelona com a redactora d'Informatius de COMRàdio l'any 2002 i com a corresponsal a Catalunya de Radio Euskadi

  Vocal

  • Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Periodisme) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudis de Relacions Internacionals al CIDOB, i d’administració d’empreses a EADA. Abans de crear aPortada l’any 2000, va treballar a mitjans de comunicació i va ser directora de comunicació de la Fundació Josep Carreras. 20 anys d’experiència en els àmbits de la comunicació corporativa, formació en comunicació, relacions públiques, responsabilitat social i gestió cultural. 

  Vocal

  Vocal

  • Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990). Actualment és el responsable de l'àrea de comunicació de la Fundació Barça i consultor de comunicació de l'agència Tessera BCN. Ha treballat durant més de 20 anys en llocs de responsabilitat relacionats amb la comunicació corporativa i els mitjans de comunicació. Ha estat responsable de l'àrea de comunicació d'OXFAM Intermón, cap de premsa de Winterthur Assegurances o redactor d'Europa Press Catalunya, entre d'altres. 

  Vocal

  • David Melgarejo. (Badalona, 1978) Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau de videoreporter per la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en márqueting i comunicació per la Muniversitat Complutense de Madrid. Reporter dels serveis informatius de Televisió de Catalunya, especialitzat en tribunals i en casos de corrupció. També ha format part dels equips d’edició dels Telenoticies Vespre i Migdia. Membre de l’equip de les nits electorals a TV3. 

  Vocal

  • Barcelona, 1970. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista de Catalunya Ràdio, actualment Editor de Catalunya Informació. Va començar treballant en mitjans locals com Ràdio Sant Boi, Televisió de Sant Boi, Ràdio Ciutat de Badalona o la Revista de Badalona. Des de 1993 vinculat professionalment a Catalunya Ràdio on ha estat corresponsal al Baix Llobregat, editor d’Informatius, Redactor en Cap, conductor de programes especials i subdirector del programa “El Matí de Catalunya Ràdio” la temporada 2008-2009 i l’estiu de 2010. També ha desenvolupat tasques docents impartint classes de ràdio a Micro Obert.

  Vocal

  • Marc Vicens (Lleida, 1961). S'inicia en el món periodístic als diaris Segre i La Mañana i en l'equip fundacional de Cadena 13. Ha estat cap de programes de Ràdio Barcelona, director de les cadenes musicals de la Ser a l'Aragó i artífex del format i director de Kiss fm a Espanya. S'incorpora el 2006 a Catalunya Ràdio per a la posada en marxa d'iCat, exercint més tard com a director d'innovació i director d'estratègia del grup d'emissores públiques de la Generalitat. En l'actualitat treballa en l'anàlisi d'audiències per a l'àrea de màrqueting de la CCMA.

  Vocal

  Vocal

  • Periodista especialitzat en Ràdio, Televisió I Periodisme Digital. Després de més de 15 anys dedicat a la ràdio professional (Onda Cero, Rac1, Punto Radio, Catalunya Radio, RNE) decideix afrontar una nova aventura a la televisió, en l’espai ‘8 al dia amb Josep Cuní’. Ho fa primer com a col·laborador per a després assumir-ne la sots direcció i la direcció/edició digital. L’abril de 2017 publica dos llibres on analitza la transformació digital d’una redacció, la cobertura digital d’unes eleccions i la inclusió del “MoJo” en tot plegat. Actualment, és el director d’estratègia digital de la productora Broadcaster des d’on transforma i defineix projectes i estratègies periodístiques i/o digitals.