Junta de Govern

 • President

  • Enric Badia Aztarain (Badajoz, 1963). Treballa a  Regió7 (Manresa), diari en el què ha dut a terme bona part de la seva trajectòria professional. Actualment és redactor en cap, responsable de la informació de política i societat. Llicenciat en Filologia Catalana per la UAB, és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya des dels anys 80. Va ser un dels fundadors del grup Apunt, col·lectiu nascut per unir els periodistes de la Catalunya central. És autor del llibre "La sal, suport d'uns pobles" (1996) i coautor dels "Cent anys del descobriment de la potassa" (2013). "Premi Nacional de Periodisme, 1993" pel millor reportatge i Premi Tassis Torrent el 2005, conjuntament amb altres periodistes de Regió7.

  Secretari

  • Jordi Puiggròs Ascon (Igualada, 1967).- Treballa a La Veu de l'Anoia (Igualada), setmanari fundat el 1982 i on ha treballat bona part de la seva trajectòria professional. Anteriorment, va dedicar-se sobretot a la ràdio, començant a Ràdio Igualada i passant després per Cadena 13, Ràdio Manresa i Ràdio Barcelona. Des d'inicis de la dècada dels noranta és també corresponsal esportiu de l'Agència EFE.
   Llicenciat en Periodisme per la UAB, i Postgrau en Comunicació Empresarial per la UPF. Ha estat dues vegades premi Tassis Torrent, el 1998 amb La Veu de l'Anoia i el 2012, amb L'Extra Comarcal.

  Tresorer

  • Jesús Sagués (Manresa,1968). Sóc llicenciat en Ciències de la Informació, branca Periodisme, per la UAB, postgraduat en Comunicació Empresarial per l'IdEC i postgraduat en Direcció de Comunicació per la UOC i l'IdEC. Tinc experiència en quasi tots els tipus de mitjans de comunicació: premsa (corresponsal d'un diari d'abast català durant més de tres anys, i col·laborador d'un diari de proximitat durant un any), ràdio (col·laborador durant dos anys d'una emissora de proximitat), televisió (redactor i conductor d'informatius d'una emissora de proximitat durant quatre anys) i Internet (community manager per a una empresa de comunicació durant nou mesos). A més, durant cinc anys vaig ser el responsable de premsa d'una entitat financera, portant-ne la comunicació externa i interna, la redacció de notes i dossiers, la relació amb mitjans i el seguiment de repercussions (clipping i monitoring).

  Vocals

  • Abel Gallardo (Berga, 1982). He desenvolupat bona part de la meva trajectòria a Regió7, al qual continuo vinculat. Amb el rotatiu de la Catalunya Central he cobert, a hores d'ara, totes les comarques a on arriba el diari. Des de la Cerdanya fins a l'Anoia. També vaig treballar al Diari d'Andorra; on vaig descobrir que el nervi periodístic no és només un tòpic, sinó que existeix i és indispensable per exercir la professió amb rigor. També vaig estar, encara que poc temps, al gabinet de premsa de l'Agència Catalana de l'Aigua, a on vaig aprendre que la transparència de les institucions és bàsica pel bon funcionament del país. Vaig fer el màster d'Estudis Avançats en Comunicació Social a la UPF, a on des del món acadèmic vaig abraçar el periodisme de guerra i la preservació dels drets humans, per fer una tesina sobre els canvis experimentats en la cobertura televisiva dels conflictes armats en l'era digital.

  • Anna Suárez (Barcelona 1987). Sóc llicenciada en Periodisme per la UAB, amb un intercanvi acadèmic a Bordeus (França), on vaig cursar el Master Professionnel en Journalisme a l'Institut de Journalisme Bordeaux-Aquitaine. Estic especialitzada en periodisme internacional i social a través del Màster en Comunicació de Conflictes Armats, Pau i Moviments Socials de l'Escola de Postgrau de la UAB i he fet pràctiques a l'Agència Catalana de Notícies, Antena3 i Catalunya Ràdio. Els darrers dos anys i mig he estat redactora a la delegació de l'Anoia del diari Regió7, i he fet de corresponsal d'aquesta comarca per Com Ràdio, el diari digital LaMalla i LaVanguardia.com.