Junta de Govern

 • President

  • Llicenciat en Filologia Catalana per la UAB.Treballa a  Regió7 (Manresa), diari en el qual ha dut a terme bona part de la seva trajectòria professional. Actualment és redactor en cap, responsable de la informació de política i societat. Ha estat president de la Demarcació Catalunya central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (2016-2018). Va ser un dels fundadors del grup Apunt, col·lectiu nascut per unir els periodistes de la Catalunya central. És autor del llibre "La sal, suport d'uns pobles" (1996) i coautor dels "Cent anys del descobriment de la potassa" (2013). "Premi Nacional de Periodisme, 1993" pel millor reportatge i Premi Tassis Torrent el 2005, conjuntament amb altres periodistes de Regió7

  Vicepresidenta

  • Mar Martí Montaner (Igualada, 1985). Llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Direcció de Comunicació i Màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Treballa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) des de l'any 2009 i actualment és la delegada a la Catalunya Central. En els inicis de la carrera periodística també va ser col·laboradora del diari Regió7 i va treballar a la Xarxa de Televisions Locals.

  Secretari

  • Manresa,1968. Llicenciat en Periodisme per la UAB i postgraduat en Comunicació Empresarial per l'IdEC, en Direcció de Comunicació per la UOC i l'IdEC i en Social Media Content (Community Manager i Content Curation) per la UOC. Té experiència a premsa (corresponsal al diari Avui i col·laborador a Regió7), ràdio (col·laborador a Ràdio Manresa) i televisió (redactor i conductor d'informatius a TeleSet). Especialitzat en comunicació corporativa, ha estat responsable de premsa d'una entitat financera i, darrerament, de diverses administracions públiques. Compta amb el títol de Capacitació per a la correcció de textos orals i escrits en català.

  Tresorer

  • Salvador Redó i Martí (Monistrol de Montserrat, 1958). Graduat en Humanitats per la UOC (Premi extraordinari de carrera), diplomat en Fotografia pel CEI. Ha desenvolupat la feina periodística a Regió7 des de la seva fundació el 1978 primer com a corresponsal i des del 1988 en la seva plantilla, redactor en cap i responsable de departament de Fotografia, alterna la feina de fotoperiodista amb la de columnista i l’entrevista de l’edició de diumenge. Corresponsal de SER-Manresa, Catalunya Ràdio i EFE a la Catalunya Central els anys 1986-1989. Autor i coautor d’una trentena de llibres de geografia, arquitectura, turisme i recerca històrica, ha recollit una part dels seus articles d’opinió i de reporterisme gràfic en el llibre “La culpa és dels forners. Trenta anys de periodisme en llibertat” (Ed. Albí, 2008).

  Vocal

  • Abel Gallardo (Berga, 1982). He desenvolupat bona part de la meva trajectòria a Regió7, al qual continuo vinculat. Amb el rotatiu de la Catalunya Central he cobert, a hores d'ara, totes les comarques a on arriba el diari. Des de la Cerdanya fins a l'Anoia. També vaig treballar al Diari d'Andorra; on vaig descobrir que el nervi periodístic no és només un tòpic, sinó que existeix i és indispensable per exercir la professió amb rigor. També vaig estar, encara que poc temps, al gabinet de premsa de l'Agència Catalana de l'Aigua, a on vaig aprendre que la transparència de les institucions és bàsica pel bon funcionament del país. Vaig fer el màster d'Estudis Avançats en Comunicació Social a la UPF, a on des del món acadèmic vaig abraçar el periodisme de guerra i la preservació dels drets humans, per fer una tesina sobre els canvis experimentats en la cobertura televisiva dels conflictes armats en l'era digital.

  Vocal

  • Nascuda a Manresa el 1988. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011) i amb formació en Community Management (Initec i IAB Spain). Actualment treballa al diari Regió7. Anteriorment, va estar prop de dos anys treballant com a redactora a l'edició territorial del diari El Punt Avui Catalunya Central. En aquest període també va produir informació econòmica per a Capital Radio Barcelona i va col·laborar en la creació de Manresadiari.cat. La seva experiència en el món periodístic va començar mentre cursava la llicenciatura, amb pràctiques a Cadena SER Manresa i RAC1. Des de llavors també ha col·laborat amb Ràdio Santpedor, COMRàdio, Intocable Digital (ara Revista Mirall) i algunes publicacions d'àmbit privat. A banda, ha estat responsable de comunicació d'un hospital veterinari i té competències com a docent en l'àmbit de les TIC després d'exercir com a formadora dins el projecte Cibernàrium de Barcelona Activa.