Junta de Govern

 • President

  • Va començar com a redactor d’esports al setmanari territorial Ebre Informes l’any 1982, arribant posteriorment a ser cap d’esports. A finals dels 80 va treballar com a corresponsal a les Terres de l’Ebre al setmanari Crònica de Tarragona. Va ser el primer corresponsal del Nou Diari de Reus i va col•laborar en les transmissions esportives de RNE ràdio 5. L’estiu de l’any 1989 va començar a elaborar informació esportiva a Catalunya Ràdio, i al setembre del mateix any inicia la seva tasca com a corresponsal a les Terres de l’Ebre de la emissora de la Generalitat fins al maig del 2013.

   En els últims anys ha estat responsable d’informatius d’Imagina Ràdio, col•laborador de les televisions Canal 21 i Canalte i de la ràdio municipal Ràdio Tortosa. Des del mes de setembre del 2017 té un espai propi d’anàlisi periodística a Canal 21 Terres de l’Ebre.

  Vicepresident

  • Albert Mestre Gil. Tortosa (1970). Llicenciat en Periodisme (UAB) i postgrau en Direcció de Comunicació (UOC). Consultor en comunicació, professor associat del Departament de Gestió d'Empreses (especialitat màrqueting) de la URV i professor de llengua i literatura a secundària i batxillerat. Ha estat responsable de comunicació de l'Ajuntament de Tortosa durant l'última dècada. Anteriorment ha gestionat la cormunicació corporativa ​de diferents administracions públiques i ha estat redactor de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), TVE i TV3, a més de col·laborar en altres mitjans de comunicació de proximitat. ​

  Secretària

  • Sílvia Tejedor Barrios (1971). Llicenciada en Ciències de la Informació (UAB). Després de col·laborar amb la premsa i la ràdio comarcal, la seva trajectòria profesional ha estat sempre vinculada al món de la ràdio i més concretament a la CADENA SER. Primer a SER MAESTRAT (Castelló) i des de l’any 1997 és la coordinadora d’informatius i programes de Ràdio Ebre-Cadena SER. Va formar part de la primera junta de la demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes on va exercir com vicepresidenta durant el primer mandat (2001-2005).

  Tresorera

  Vocal

  • Oriol Gracià (Tortosa, 1982). Llicenciat en periodisme per la UAB. Va començar la seva carrera professional gràcies a una beca de la Comissió Europea per treballar en la comunicació i divulgació de polítiques juvenils de mobilitat europees a la ciutat francesa de Le Puy-en-Velay. En tornar a Barcelona va treballar de redactor a les revistes del grup Sàpiens Publicacions: Descobrir Catalunya, Sàpiens i CUINA. El 2013 es va instal·lar a Edimburg (Escòcia) on va treballar de corresponsal del Diari ARA. Ha col·laborat també amb La Vanguardia i El Punt Avui. Des de 2015 viu a Tortosa on ha treballat als serveis informatius de Canal Terres de l'Ebre. Actualment compagina l’elaboració de reportatges per a revistes, la producció audiovisual (especialment documentals) i la feina en l'empresa Bluverd (especialitzada en la comunicació d'empreses vinícoles) de la qual n'és soci fundador.

  Vocal

  • Andreu Prunera (Flix, 1988) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i també ha cursat estudis en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, és redactor d’informatius a Ràdio Móra d’Ebre – Cadena SER i també al setmanari L’Ebre. Ha treballat a Canal Terres de l’Ebre i Imagina Ràdio i ha col·laborat en altres mitjans com el diari Segre, La Vanguardia o NacioDigital.