• President

  • Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, els últims 10 anys he col·laborat de forma estable, pràcticament diària, a RAC1 i La Vanguardia. Sempre lligat a la informació, com a freelance, treballo temes ciutadans, tribunals o esports.  La meva àrea d'influència, Tarragona i les Terres de l'Ebre. També he fet feina a la televisió, redactant guions i editant reportatges informatius, i comunicació institucional. També he treballat per la Cadena SER, Catalunya Ràdio, El Mundo Deportivo, Canal Reus o la revista Descobrir Catalunya. Tinc 35 anys.

  Vocal

   • Vocal a la Junta de Govern

   És delegada de la CCMA (Corporació catalana de Mitjans Audiovisuals) a Tarragona i l’Ebre. He estat coordinadora de Catalunya Informació, coordinadora de El matí de Catalunya Ràdio, sotscap del departament d'Esports i Delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona. Ha format part de l'equip de Joaquim Maria Puyal a La TdP i ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a la Cadena SER i la COPE.

  Tresorer

  • Tarragona (1968) Periodista a Catalunya Ràdio. Ha estat co-fundador i director de Calafell Ràdio. Col·laborador en diversos mitjans, columnista a La Vanguàrdia a la secció “Vivir en Tarragona” (1998-2004)  Membre de la Junta del Col·legi de Periodistes de Tarragona entre els anys (2002-2010) Delegat de Catalunya Ràdio a Tarragona (2012-2014) És coautor del llibre sobre la història de Calafell Ràdio, “I si fem una ràdio?” (Cossetània, 2010).

  Secretari

  • Nascut a Reus el 1968, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a la capital del Baix Camp amb especial dedicació a Ràdio Reus Cadena SER (1992-2007) i a Canal Reus TV d’on fou integrant de l’equip fundacional. Col·laborador en multitud de mitjans locals, actualment és Secretari General de la Cambra de Comerç de Reus, càrrec que compagina amb la Direcció de Comunicació de la corporació que va assumir el 2007. Manté actiu, des de 2011, el blog www.elmondereus.cat que va merèixer un dels guardons dels Premis Blocs Catalunya del 2012. Ha publicat diversos llibres com Els 100 dies que van canviar el Món de Reus (Salòria, 2011) i De Prim a Plim (Salòria, 2014), i ha coordinat el volum Creu-me és possible a benefici de la Lliga Contra el Càncer amb la participació d’una vintena de companys periodistes.

  Vocal

  • David Oliete (1986) és fotoperiodista i realitzador audiovisual de professió. Oliete és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Direcció de Comunicació i ha estat sempre molt vinculat al món de la imatge. Actualment és el fotògraf oficial del Concurs de Castells de Tarragona, responsable de fotografia de la revista “Fet a Tarragona” i responsable de Comunicació dels Mercats de Tarragona.
   Els seus treballs sobre el món dels castells l’han dut a treballar per Red Bull TV, la cadena BBC o Air Berlin, mentre que les seves fotografies han estat publicades en mitjans nacionals i internacionals com National Geographic, GEO Magazine, Fuji Television, The Times, Daily Telegraph, KLM airlines, The Sunday Times, El País Semanal, El Periódico, Turkish Airlines, Marie Claire, Traveler Magazine of China o The Guardian.
   També ha estat el responsable de comunicació dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i ha treballat a l’Estudi Mariscal, al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tarragona, COM Ràdio, Tarragona Ràdio i en projectes per a Televisió de Catalunya, entre d’altres.