Junta de Govern

 • Presidenta

  • Sílvia Tejedor Barrios (1971). Llicenciada en Ciències de la Informació (UAB). Després de col·laborar amb la premsa i la ràdio comarcal, la seva trajectòria profesional ha estat sempre vinculada al món de la ràdio i més concretament a la CADENA SER. Primer a SER MAESTRAT (Castelló) i des de l’any 1997 és la coordinadora d’informatius i programes de Ràdio Ebre-Cadena SER. Va formar part de la primera junta de la demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes on va exercir com vicepresidenta durant el primer mandat (2001-2005).

  Vicepresident

  • Periodista. Ha estat delegat del Diari de Tarragona a les Terres de l'Ebre (1996-2011) i director de l'emissora Cadena Catalana, Cadena Rato i Onda Cero Radio a Tortosa (1987-1995). Anteriorment, va dirigir el setmanari Ebre Informes (1983-1986) i va ser corresponsal, en diferents períodes, dels diaris Avui i El País, i de les emissores Ràdio Popular de Reus i Ràdio Reus-Cadena SER. Ha estat també col·laborador del setmanari El Temps. Va obtenir el premi Sebastià Campos Terré de treballs periodístics.

  Tresorera

  • La periodista Rosa Garcia és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha exercit la seva professió en diferents mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre: La Veu del Baix Ebre, La Veu de l’Ebre, Ràdio Tortosa-Ràdio Municipal de Tortosa, Canal 21 Ebre, Teveon, i ha estat corresponsal de mitjans nacionals com Nou Diari o l’agència Europa Press. Des de fa poc més d’un any ha començat una nova i il·lusionadora etapa al capdavant de la seua pròpia empresa d’assessoria en comunicació, Sirga Comunicació, juntament amb dos companyes periodistes més del territori. 

  Secretària

  • Sofia Cabanes (1985) és natural de la Ràpita, llicenciada en Periodisme i Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona. El novembre de 2012, juntament amb la periodista Sílvia Berbís, va impulsar Aguaita.cat, diari digital de les Terres de l'Ebre, del qual n'és editora, tasca que compagina amb la corresponsalia de l' Agencia EFE a l'Ebre. Ha estat corresponsal de Catalunya Ràdio i periodista al setmanari La Veu de l'Ebre

  Vocals

  • Nascut al Vendrell (Penedès) el 1971 i resident a les Terres de l’Ebre des de 2003. Llicenciat en psicologia de les organitzacions i el treball per la UB (1995), periodista de professió i col·legiat número 12.038 del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Redactor del Diari de Tarragona des de 1999 i destinat a les Terres de l’Ebre des de 2003. Autor i editor del diari digital Diari de Guerra especialitzat en la batalla de l’Ebre, la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial i l’Holocaust. Premi de periodisme en premsa escrita EolicCat 2013 atorgat per Associació Eòlica de Catalunya i  Premi de periodisme en premsa escrita 'Carmel Biarnés' 2012 atorgat per l’Ajuntament d’Ascó. Autor de l’exposició fotogràfica ‘Flors contra l’Oblit’. També ha treballat en altres mitjans com el setmanari penedesenc ‘El Tres de Vuit’ o la revista d’Unió de Pagesos ‘La Terra’.

  • Roser Royo (Masdenverge, 1972). Llicenciada en Periodisme per la UAB. He treballat en diversos mitjans de comunicació d'àmbit territorial i nacional, entre ells l'emissora de ràdio Onda Cero Tortosa, el setmanari l'Ebre o la televisió d'àmbit territorial Visió 3. Però l’etapa més llarga de la meua vida professional l’he exercida com a redactora a les Terres de l'Ebre del diari El Punt Avui. Cofundadora de l’empresa Sirga Comunicació, actualment sóc freelance i col·laboro periòdicament als digitals Aguaita i Surt de Casa i a la xarxa d’emissores locals de Catalunya.