Dinar-tertúlia amb Francesc Canosa

 • Us convoquem aquest dimecres, 12 de juliol, a un dinar-tertúlia amb el periodista i membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Francesc Canosa, per presentar el llibre 'Història del Periodisme de Catalunya'. La cita serà a les 14.00 hores al Restaurant Taranta (pl. de Ponent, 13. Tarragona) i té un cost de 10 euros pels col·legiats. Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a secretaria-tarragona@periodistes.cat.

  Francesc Canosa és el director d’aquesta obra de tres volums editada per Sàpiens en col·laboració amb la Generalitat. Redactada per una quarantena d’autors, entre els quals hi ha periodistes, historiadors, catedràtics, doctors, professors i escriptors, ‘Història del periodisme de Catalunya’ ofereix un extens repàs a gairebé 400 anys d’història del periodisme de Catalunya i està il·lustrada amb més de 800 fotografies.

  Volum 1: Dels inicis del periodisme a la Guerra Civil

  Volum 2: La dictadura franquista

  Volum 3: De la Transició al segle XXI

  Els col·legiats poden adquirir la col·lecció 'Història del periodisme de Catalunya' a un preu especial de 70 euros. Per poder gaudir del descompte has d'introduir el codi promocional que vàrem enviar durant el mes de març a través de la newsletter del Col·legi.

   

   

   

  Tarragona

  Plaça de Ponent, 13, 43001 Tarragona, Espanya (Restaurant Taranta)
  12 juliol, 2017 (14:00)