Notícies

 • Un dels serveis més consultats del Col·legi de Periodistes és la seva Borsa de Treball. Només en el que portem del mes de setembre, ja s'han publicat 13 ofertes. Recorda que han estat prèviament analitzades i supervisades i poden adaptar-se a la teva formació i experiència. Som curosos en la qualitat de les ofertes, motiu pel qual en alguna ocasió ens veiem obligats a rebutjar-ne algunes per no complir amb els mínims que considerem exigibles.

  Ets un apassionat/da del cine i les sèries? Subscriu-te a la plataforma a un preu especial, gràcies a l'acord entre el Col·legi de Periodistes de Catalunya i Filmin. Trobaràs l'enllaç per accedir a aquesta oferta a la newsletter del 17/09. 

  Els col·legiats i col·legiades us podeu registrar com a periodista verificat a la plataforma YouCheck i contactar amb experts de qualsevol àmbit, d'una manera ràpida i eficaç.  

  La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha organitzat una trobada amb els corresponsals catalans a Londres per conèixer l’actual situació del Regne Unit. La trobada es fa aprofitant la visita de 25 col·legiats d’aquesta demarcació que s’han apuntat al viatge organitzat pel Col·legi i que els portarà també a visitar la BBC i altres punts d’interès de la ciutat durant aquest cap de setmana.

  Ajuda'ns a respondre aquest formulari per conèixer projectes i professionals que hagin existit i treballat al Camp de Tarragona i/o Terres de l'Ebre en els últims 50 anys. Aquesta recerca està dirigida pels periodistes Josep Maria Arias i Tomas Carot i compta amb el suport del Col·legi de Periodistes, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació. 

  La seu situada a Rambla de Ferran núm. 21 obre amb normalitat des d'avui, dijous 19 de setembre. 

  Els col·legiats i col·legiades podeu contactar directament amb la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Sentim les molèsties que podem haver ocasionat. 

  L'objectiu d'aquest ajut econòmic és garantir uns ingressos mínims a l’inici de l'activitat dels joves menors de 30 anys. El termini per presentar les sol·licituds és des del dia 23 de juliol fins a l'1 d’octubre de 2019.

  Els anys setanta van marcar un punt d’inflexió en el moviment feminista. Vine a descobrir la nova exposició del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el pròxim dimecres 16 d'octubre a les 16:00h. Inscripció obligatòriaPlaces limitades!

  Completa la teva formació amb els cursos del Col·legi, centrats en digital media management, vídeo en directe per a xarxes socials, edició de vídeos amb el mòbil, WordPress, locució de productes audiovisuals, MOJO, SEO, infografies per a xarxes socials i molt més!

  Ariadna Oltra

  La periodista Ariadna Oltra, l’escriptor Bernardo Atxaga i la monja Teresa Forcades protagonitzen l’últim trimestre del 2019 del cicle "Pessics de Vida", a Manresa. Totes les entrevistes tenen lloc a la sala d’actes del Casino,  a les 8 del vespre. 

  El Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes de Catalunya et recomana algunes de les novetats editorials per aquesta tardor. 

  Hem programat quatre cursos presencials a la seu de la nostra demarcació, a Manresa, d’octubre a desembre. Comencem el 18 d’octubre ensenyant a detectar notícies falses a Internet.

  La proposta formativa de la demarcació de Girona per a aquest trimestre inclou cinc cursos molt diversos que tenen en comú la funcionalitat en el dia a dia dels periodistes i comunicadors

  No et perdis els nous cursos que arriben els propers dies sobre marca personal, informació judicial, petició d’informació pública, escolta activa, digital media management, vídeo en directe per a xarxes socials, edició de vídeos amb el mòbil o wordpress.

  A partir d'ara visita les instal·lacions i les exposicions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona de manera gratuïta. Per gaudir d'aquest avantatge només has d'acreditar la pertinença al col·lectiu, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent.