Notícies

 • El Centre de Formació i Desenvolupament ofereix aquest any una Escola d’Estiu especial, formada per cursos en línia en directe intensius, d'una hora i mitja, pensats per actualitzar coneixements en diferents tècniques de comunicació. Si t'inscrius a 5 webinars, tindràs un 10% de descompte. I si fas els 10, et beneficiaràs d'un 20% de descompte!

  El Degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, per acord de la Junta de Govern celebrada avui, 23 de juny, convoca l’Assemblea General Extraordinària amb caràcter d’urgència pel dilluns 6 de juliol del 2020 a les 16.30 h. en primera convocatòria, i a les 17.00 h. en segona convocatòria, a la seu central de Rambla Catalunya, número 10, de Barcelona. Cal recordar que prèviament, hi ha convocada l’Assemblea General ordinària.

  Els projectes han d'anar dirigits a promoure i ampliar el coneixement del Parlament Europeu i l'activitat legislativa que desenvolupa. Pots presentar la teva candidatura fins al divendres 31 de juliol. 

  El Col·legi de Periodistes col·labora en la nova edició del Clínic Barcelona Summer School que organitza l'Hospital Clínic, del 29 de juny al 10 de juliol. Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes, participarà en la sessió virtual sobre informar en temps de pandèmia que es podrà seguir per streaming el pròxim 8 de juliol a les 16:40h. 

  Els assistents al sopar de l'estiu passat.

  La Junta de Girona ha decidit, després de donar-hi moltes voltes, no organitzar aquest any el tradicional Sopar de Periodistes a causa de la pandèmia del coronavirus.

  Pensa-hi una mica i envia'ns les teves propostes de persones i/o entitats que creguis que es mereixen guanyar aquests guardons que lliura la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes

  Vols anar de viatge aquest estiu? Aprofita la promoció especial de Grimaldi Lines i visita la Sardenya o la Itàlia Peninsular. Oferta vàlida fins al pròxim 30 de juny. 

  La Demarcació Terres de l’Ebre del CPC ha posat en funcionament a la seua web una nova eina que sota el nom d’Incidències vol fer un pas més en l’intent de millorar el dia a dia dels professionals de la comunicació del territori, a l’hora de desenvolupar la seua tasca professional.

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Coia Ballesté Brumós, serà l'encarregada de realitzar el pregó de la Festa Major de Sant Pere de Reus, un acte que es farà el pròxim dia 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 20:00 h.

  Encara no has decidit on anar de vacances? Els col·legiats i col·legiades teniu un 10% de descompte per anar a Itàlia, Grècia, Sardenya, Sicília, Malta, Marroc i Tunísia. Per gaudir de l'avantatge, cal validar el codi promocional.

  Ja es pot recuparar la "Conversa confinada" que han protagonitzat els peridistes catalans Gustau Alegret, des dels Estats Units, Griselda Pastor, des de Brussel·les, Patricia Tubella, des de la Gran Bretanya i Alba Sidera des de Roma. Una conversa moderada pel periodista col·legiat Xavier Mas de Xaxás en la que es van comentar les dificultats que han tingut els periodistes i corresponsals per fer la seva feina, durant l'època de pandèmaia, en els seus respectius països.  

  Els col·legiats i col·legiades teniu entre un 30% i un 50% de descompte en les subscripcions de diaris de la plataforma digital. Per gaudir de l'avantatge cal accedir a través de l'enllaç promocional que podeu demanar a serveis@periodistes.cat o al 93 317 19 20. 

  Els col·legiats i col·legiades teniu un 20% de descompte en la compra de joies, rellotges i complements de fabricació pròpia. Caldrà acreditar la condició de persona col·legiada, precol·legiada o membre del personal del Col·legi, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent. També pots comprar els productes a través de la seva pàgina web amb un codi especial. 

  Els periodistes teniu a la vostra disposició el document amb tota la informació per a cobrir l'actualitat informativa al Parlament Europeu. Hi trobareu els contactes dels gabinets de comunicació i polítics europeus i altres protocols de la institució europea. 

  El col·legiat i periodista d'El Punt Avui ha mort als 67 anys. L'actual junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya vol donar tot el seu suport a familiars, amics i companys del periodista.

  El document posa de manifest la importància de la perspectiva de gènere en la salut i fa deu propostes per revertir els efectes nocius dels estereotips de gènere en la salut de la ciutadania. Aquest document ha estat elaborat per l'Institut Català de les Dones amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes i altres associacions.