"La crònica dels canvis" continua la seva itinerància a Puigcerdà

 • Després de passar per Girona, La Jonquera, Figueres, Blanes, Salt, Arbúcies i Sarrià de Ter, l’exposició “La crònica dels canvis. El periodisme a les comarques gironines (1976-2014)” arriba ara a Puigcerdà, on es podrà veure al Museu Cerdà del 14 de juliol al 2 d'agost ( de dimarts a divendres de les 10 del matí a les 2 de la tarda i de 5 a 8 del vespre; els dissabtes de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda i de 5 a 8 del vespre; i els diumenges de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda ).

  Projectada i organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes –amb el suport de la Diputació de Girona i de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona-, aquest projecte pretén difondre entre la societat la importància que tenen els mitjans de comunicació i deixar constància dels fets que han marcat època en cadascun dels períodes en què es pot dividir el temps transcorregut entre el final de la dictadura franquista i l’actualitat. Alhora, vol també reflectir quina ha estat l’evolució dels mitjans de comunicació que han recollit aquests fets.

  Es tracta d’una mostra que destaca pel seu contingut històric -tant des de la perspectiva dels fets que han colpit les comarques gironines com des de la perspectiva dels canvis en la manera de comunicar-los- i divulgatiu, donat que la manera de presentar-se (molt visual gràcies a l’àmplia selecció de fotografies d’impacte publicades als mitjans escrits) la fa atractiva per a un ampli sector de la societat.

  L’exposició ha estat comissariada pel periodista i historiador Enric Pujol, mentre que el disseny gràfic ha anat a càrrec de Marcel Dalmau. “La crònica dels canvis” està complementada per un llibre-catàleg de 200 pàgines que inclou més de 140 fotografies.

  Girona

  Museu Cerdà, Puigcerdà
  14 juliol-2 agost, 2015