Presentació i inauguració de l'exposició "Set mirades a dotze mesos"

 • La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona us convoquem a la presentació i inauguració de la mostra “Set mirades a dotze mesos. Fotografies presentades a la setena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local”. La presentació tindrà lloc dimecres vinent, 1 de juny, a les 12 del migdia, a la seu de Girona del Col·legi de Periodistes.

  L’exposició aplega una selecció d’una trentena de fotografies de les 114 que es van presentar, i ofereix un recorregut per alguns dels fets que van ser notícia als mitjans al llarg de l’any passat.

  La mostra “Set mirades a dotze mesos” ha estat organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i es podrà visitar fins al 22 de juliol. Després, passarà a integrar-se al programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona.

  Amb l’assistència de: Pere Vila, president de la Diputació de Girona, i Joan Ventura, president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.


  Girona

  Carrer Nou del Teatre, 1, 17004 Girona (Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Nou del Teatre 1, 2n 1a). )
  1 juny, 2016 (12.00)