Roda de premsa de l'Associació de Plataformes contra la Planta de Forallac

 • Presentació de les al·legacions presentades al projecte i valoració de la declaració d’impacte ambiental desfavorable a la macroplanta de residus de Forallac.

  El projecte de macroplanta de residus de Forallac, promogut per Servitransfer SL, acaba de rebre un cop de mort amb la Declaració d’impacte ambiental desfavorable dictada per la Generalitat de Catalunya.

  Les entitats que s’han oposat tenaçment al projecte, atesa la seva manifesta il·legalitat i per constituir un atemptat contra el territori, explicaran les al·legacions que es van presentar a la planta, faran una valoració de la Ponència Ambiental i denunciaran les darreres actuacions realitzades per l’Ajuntament de Forallac per afavorir aquest projecte industrial impulsat per una empresa privada que ha posat en perill el territori afectat.

  També es donarà conèixer la convocatòria d’un acte informatiu per part de l’Associació de Plataformes contra la Planta de Forallac pel proper dissabte dia 28 de Setembre a Vulpellac a la Sala d’actes municipal.

  Intervindran:
  Enric Cortiñas (Associació de Naturalistes de Girona)
  Eduard de Ribot(Advocat)
  Lola Arpa / Maria Jover (SOS Empordanet)
  Sergi Serra / Jaume Yañez (Associació Veïns i Fills de Forallac)

  Girona

  Carrer Nou del Teatre, 1, 17004 Girona (Col·legi de Periodistes de Girona (Nou del Teatre 1, 2n 1a))
  25 setembre, 2013 (10.30)