• 28a edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona

  27 gener, 2021

  Les categories de periodisme social i comunicació social estan dotades amb 8.000 euros cadascuna i el premi de la investigació periodística en l'àmbit del benestar social a Barcelona repartirà 24.000 euros entre els tres millors treballs. La data límit per presentar treballs serà el pròxim divendres 19 febrer.

  La convocatòria per enviar treballs romandrà oberta des del 25 de gener i finalitzarà el 19 febrer

  L'Ajuntament de Barcelona convoca la vint-i-vuitena edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona. Aquests guardons estan impulsats amb un doble objectiu: fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i una major presència informativa d’aquests temes, així com premiar la tasca dels i les professionals del món de la comunicació. Presenta la teva candidatura abans del divendres 19 de febrer

  Les categories de l'edició d'enguany són quatre: periodisme socialcomunicació social, promoció de la investigació periodística en l'àmbit del benestar social a Barcelona i el premi especial del jurat. Tots els treballs han d'estar publicats entre el 16 de desembre de 2019 i el 15 de desembre de 2020. Els projectes sobre promoció de la investigació s'han de dur a terme durant l'any 2021 i el primer trimestre de 2022

  Tots els guardons tenen una dotació econòmica, excepte el premi especial del jurat. Les categories de periodisme social i comunicació social atorgaran 8.000 euros cadascuna i el premi a la innovació repartirà 24.000 euros entre els 3 millors treballs de les subcategories "La soledat en la infància, en joves, en persones adultes i en persones grans", "Bretxa digital i l’accés als serveis i prestacions de l’Administració" i "L’impacte de la COVID-19 en col·lectius específics". Els premis estan subjectes a les retencions i els impostos que estableix la normativa fiscal.

  El degà Joan Maria Morros formarà part del jurat d'aquesta IV edició dels Premis Montserrat Roig juntament amb 15 persones més de reconegudes trajectòries en els àmbits de la comunicació i els drets socials.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.