• Acte d'homenatge a Salvador Alsius

  15 febrer, 2019

  Et convidem a assistir a l'acte d'homenatge que organitza el Departament de Comunicació de la UPF a l'exdegà Salvador Alsius. L'activitat tindrà lloc el pròxim divendres 1 de març a les 12:00h al Campus de Comunicació de la UPF. 

  Font: Universitat Pompeu Fabra (https://www.upf.edu/web/e-noticies/arxiu/-/asset_publisher/wEpPxsVRD6Vt/content/id/2679233/maximized#.XGaI8qJKjDc)

  El Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra organitza un acte d'homenatge a Salvador Alsius, actual professor de la UPF i exdegà del Col·legi de Periodistes, el pròxim divendres 1 de març a les 12:00h al Campus de Comunicació de la UPF. Alsius participarà en dos diàlegs envoltat de companys de la professió com Miquel de Moragas, Carlos Pérez de Rozas, Mònica Figueras i Marcel Mauri. Activitat oberta a tothom. 

  Programa: 

  • 12:00h - Benvinguda a càrrec del Degà, Jordi Balló, i el Director del Departament, Josep Fernàndez Cavia. Intervenció del Dr. Josep Mª Casasús i el Dr. Jaume Guillamet.
  • 12:15h - Diàleg I, amb Miquel de Moragas (UAB), Carlos Pérez de Rozas (UPF) i Salvador Alsius (UPF). Moderadora: Ruth Rodríguez (UPF).
  • 13:00h - Diàleg II, amb Mònica Figueras (UPF), Marcel Mauri (UPF) i Salvador Alsius (UPF). Moderador: Xavier Ramon (UPF).
  • 13:45h - Cloenda: intervenció del Dr. Carles Pont, director del grau de Periodisme. Copa de cava i aperitiu.

  Salvador Alsius és llicenciat en Ciències Econòmiques i en Ciències de la Informació. Ha treballat al Diario de Barcelona, ha estat sotsdirector del setmanari El Món, director i presentador de telenotícies i de diversos programes a TVE i a TV3, realitzador d'un magazín a Catalunya Ràdio i col·laborador de diversos mitjans escrits. Ha estat degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya entre els anys 1997 i 2001. 

  Data: Divendres 1 de març

  Hora: 12:00h 

  Lloc: Campus de Comunicació UPF (C/ Roc Boronat núm. 138)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.