• Agenda d’activitats per aquest estiu

  7 maig, 2019

  No et quedis a casa i surt a descobrir nous indrets del territori català amb grup MUTUAM, servei que presta un servei d'orientació social gratuït per a tots els col·legiats i col·legiades amb persones grans a càrrec seu. 

  El Col·legi de Periodistes t'informa que el Grup MUTUAM ha publicat l'agenda d'activitats pels pròxims mesos i que t'ajudarà a preparar algun viatge o sortida per escapar de la ciutat i la rutina. Viatjar a Eslovàquia del 20 al 24 de juny, visitar el monestir de Santa Maria de Gualter o la Vila Closa d'Altafulla són algunes de les propostes que s'hi poden trobar. Inscriu-te en alguna de les activitats i descobreix nous racons del territori. 

  Recordem que tots els col·legiats i col·legiades podeu gaudir d'un servei d'orientació social gratuït. Si tens persones grans a càrrec teu, el Grup MUTUAM t'orientarà i t'ajudarà a trobar el millor recurs per a cada situació: serveis d’ajuda en el domicili, apartaments amb serveis, residències per a gent gran, centres de dia, hospitals sociosanitaris, hospitals de dia, etc. Per poder gaudir dels avantatges només heu de trucar al telèfon 93 380 09 50 i demanar pel Servei d’Orientació Social de MUTUAM, identificant-se com a procedents del Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

  El Grup MUTUAM és un conjunt d’entitats prestadores de serveis sanitaris i socials, líder a Catalunya. Té com a capçalera una mutualitat i pertany des de la seva fundació, l’any 1905, al sector anomenat de l’economia social (per tant, totes les entitats i empreses del Grup són sense ànim de lucre).

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.