• Agustí Benedito presenta la seva precandidatura als mitjans ebrencs

  2 juliol, 2015
  El Centre de Premsa del Col•legi de Periodistes a les Terres de l’Ebre va rebre ahir al vespre la visita del precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Agustí Benedito, que va presentar el seu programa electoral als periodistes ebrencs.

  Després d’haver passat també per Tarragona, Agustí Benedito va fer una roda de premsa a Tortosa per explicar el seu programa i contestar les nombroses preguntes dels periodistes. Benedito va resumir el seu extens programa, cent propostes, subratllant les claus dels punts principals, un dels qual és la negativa rotunda de seguir amb la marca Qatar.

  Entre les altres propostes va destacar la seva aposta per la remodelació del Camp Nou i la construcció de un nou Palau Blaugrana; que puguin tornar a l’estadi els menors si van acompanyats; la potenciació del futbol femení aportant més recursos i suport institucional i començant per les candidatures formatives, i tornar a tenir la grada d’animació. També va dir que es buscaria la fórmula per a aconseguir millor preus per a que els seguidors del club poguessin viatjar amb els seus jugadors, potser amb mesures de subvencions.

  Agustí Benedito va destacar també que la seva precandidatura compta amb quatre dones, sobre disset, i sobre l’actual president del club va opinar que és “una irresponsabilitat aspirar a la presidència per part d’un Barça imputat per frau fiscal”. D’altra banda, Agustí Bendito va carregar contundentment contra l’amenaça de sanció al Club per part de la UEFA pel tema de les estelades a la final de la Champions a Berlín.

  Quant a la situació política a Catalunya, i reconeixent que es tracta d’un moment transcendental per al país, el precandidat va subratllar que “el Barça no és un actor polític, però acompanyarem el poble de Catalunya on vulgui anar, ja que ens alineem, rotundament, amb el dret a decidir”. Curiosament, però, l’eslògan de campanya d’Agustí Benedito és “Ara és l’hora. Fem-ho junts”.

  Per acabar, el precandidat va convidar els assistents a l’acte a visitar la seu de la seva candidatura, ubicada a Barcelona, en el xamfrà d’Aragò i Pau Clarís, ocupant el local de l’antic cinema barceloní Capsa i on s’hi ha instal·lat un museu de futbol.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.