• Ajuts per a petites empreses, microempreses i cooperatives

  16 febrer, 2021

  El servei d'assessorament fiscal del Col·legi, AFISEC Serveis Empresarials, recorda que la Generalitat ha obert una nova línia d'ajuts per mantenir els llocs de treball en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació. Presenta la teva sol·licitud abans del pròxim dilluns 22 de febrer. 

  La Generalitat de Catalunya ha obert una nova línia d'ajuts per a petites empreses, microempreses i cooperatives.

  La Generalitat de Catalunya ha obert una nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la COVID-19. Aquesta prestació té l'objectiu de mantenir els llocs de treball en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives. El termini per presentar la petició finalitza el pròxim dilluns 22 de febrer i cal tramitar-ho a través del Canal Empresa (amb certificat digital). 

  Beneficiaris: 

  • Petites empreses: les que ocupen menys de 50 persones i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 10 milions d’euros.
  • Microempreses: les que ocupen menys de 10 persones i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 2 milions d’euros.
  • Les cooperatives amb menys de 50 treballadors o socis cooperatius, i un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 10 milions d’euros.

  Requisits:

  • Tenir treballadors en ERTO actiu a 31 de gener de 2021.
  • Mantenir el mateix número de treballadors a 31 de desembre de 2021, respecte el 31 de desembre de 2020.
  • En cas d’incompliment per part del beneficiari, es revocarà la subvenció i haurà de reintegrar la totalitat de la subvenció rebuda, més els interessos de demora corresponents.
  • Pe calcular el número de treballadors, cal tenir en compte el número total de treballadors, independentment del tipus de jornada.

  Quantitat de l'ajut:

  Ajut de 2.000 euros per treballador en situació d’ERTO actiu, a data 31 de gener de 2021, amb un màxim de 30.000 euros per beneficiari.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.