• Albert Om, convidat d'aquesta setmana a l'Experiència de Periodista

  14 maig, 2024

  El presentador de ràdio i televisió Albert Om pren aquest dijous, 16 de maig, el relleu a Olga Viza en el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

  Albert Om ofereix aquest dijous una xerrada a Tarragona

  Conduïda per l’Esteve Giralt, president a Tarragona del Col·legi de Periodistes, la conversa amb Albert Om tindrà lloc a partir de les 20h a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’accés és gratuït amb aforament limitat.

  Om és llicenciat en Ciències de la Informació. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió des del 1983, quan va debutar a Ràdio Taradell i a El 9 Nou. En aquest sentit, ha presentat i dirigit magazines diaris durant 16 temporades: El Club, a TV3 (2004-2009), Islàndia (2016-2023) i L’hora del pati (2000-2004), tots dos a RAC1.

  Guanyador del Premi Ondas en dues ocasions i Premi Nacional de Comunicació, va ser un dels periodistes fundadors del diari Ara. El dia que vaig marxar és l’últim llibre que ha publicat. I Una altra història, l’últim programa que ha presentat a TV3.

  L’Experiència de Periodista presenta un cartell de luxe per commemorar la seva quinzena edició. Olga Viza va inaugurar el cicle el 9 de maig; aquesta setmana (16 de maig) serà el torn d’Albert Om, conegut presentador de ràdio i televisió; el 23 de maig hi participarà la periodista i humorista Ana Polo; i el punt i final del cicle el posarà, el 30 de maig, el fotoperiodista Samuel Aranda.

  El cicle Experiència de Periodista es du a terme des de l’any 2009 i només es va haver d’interrompre el 2021 a causa de la pandèmia. Ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró, Joan M. Pou, Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo, Emilio Morenatti, Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas, Toni Orensanz, Anna Punsí, Sandra Balsells, Manel Alias, Mayka Navarro, Laura Fa, David Ramos i Gerard Romero.

  Les conferències es duen a terme a les 20.00 hores a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. Els col·legiats que hi assisteixin rebran un tiquet gratuït de cervesa o refresc.

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.