• Alineadors transparents Invisalign per a nens, adolescents i adults

  29 octubre, 2019

  El Centre Odontològic Drs. Miravé et recomana el tractament Invisalign per redreçar les peces dentals d'una manera gairebé invisible. 

  Els col·legiats i col·legiades us podeu beneficiar de l'acord amb Drs. Miravé, centre odontològic amb més 70 anys d'experiència en la millora de la salut bucodental. Avui ens recomanen els alineadors transparents Invisalign

  1. La Doctora María Solozabal especialista en Invisalign. Per la seva experiència i èxits amb aquest tipus de tractament, és la nostra primordial raó per recomanar el tractament d’ortodòncia amb alineadors Invisalign en el nostre Centre. Per l’èxit dels tractaments, el més important és el/la professional.
  2. Estètica. Gràcies a la seva particular transparència, gairebé ningú notarà que portem ortodòncia.
  3. Higiene. Els brackets dificulten l'acció del raspall de dents i faciliten el cúmul de placa bacteriana. Els alineadors Invisalign són extraïbles i ens permetran realitzar una higiene totalment normal de dents i genives.
  4. Vida normal amb comoditat.
   • Ja no sentirem la incomoditat quan parlem en públic, en una reunió de feina o en una exposició oral a l'escola.
   • Podrem menjar i beure amb total normalitat i realitzar esports amb risc de contacte. En aquests casos puntuals, sempre ens podem extreure l'alineador. Això si, ens haurem de posar protector bucal. 
  5. No més visites d'urgències d’ortodòncia.
   • Les forces que exerceixen els alineadors Invisalign són molt més suaus que els brackets tradicionals, menys dolorosos i molestos en l'adaptació i mai produeixen nafres a galtes i llavis.
   • No se'ns s'enlairarà cap bracket ni es trencarà cap filferro. Ens evitem, molèsties, punxades i visites d'urgències.
  6. Visites més espaiades. Amb aquest tipus de tractament, les visites es realitzen cada 6 o 7 setmanes.
  7. Sense pastes. No es prenen impressions amb pastes incòmodes, utilitzem l'escàner digital Itero 3D Element i en cinc minuts s’obtenen resultats de màxima precisió.

  *En l'elaboració d'Invisalign s’utilitza la més avançada tecnologia Digital 3D per a la planificació dels moviments dentaris.

  Gràcies al software CLINCHECK, la Dra. Solozabal, ens presenta, abans de començar el tractament, el disseny  del tractament des de l’inici fins al resultat final.

  Aprofitem per recordar-vos que per acord de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Centre Odontològic Drs. Miravé, us ofereixen tots els avantatges d'una pòlissa dental familiar sense pagar cap mena de quota: Serveis sense cost i tarifes preferencials per Col·legiats / des i familiars (mateix domicili). 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.