• Allotja't i relaxa't al balneari centenari de Vichy Català

  18 desembre, 2023

  Situat a la vila de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, el Balneari Vichy Català s'alça com un testimoni centenari del benestar, un oasi on els visitants poden submergir-se en els serveis de spa termal i del centre de benestar. Si ets col·legiat o col·legiada, gaudiràs d'un descompte exclusiu del 20% en l'allotjament i esmorzar.

  Les obertures de la façana, tenen arc àrab, i estan pintats de tal manera que recorden a l'Alhambra de Granada.
  Font:
  Vichy Català

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i Vichy Català firmen un acord per oferir als membres un 20% de descompte en l'allotjament i esmorzar al seu centre de benestar, un descompte exclusiu que els col·legiats i col·legiades podreu gaudir mitjançant un codi promocional disponible a través de serveis@periodistes.cat o trucant al telèfon 93 317 19 20.

  Amb més de 125 anys d'història, el Balneari Vichy Català forma part del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, un edifici que barreja diferents estils i inspiracions arquitectònics com l'estil neo mudèjar del segle XIX amb el modernisme català de l'època.

  Tot comença l'any 1881 quan el Dr. Modest Furest Roca descobreix les propietats curatives de les aigües del brollador de Caldes de Malavella. Les aigües termals bicarbonatades i sòdiques de la Deu Vichy Català emanen a una temperatura de 60 °C, amb una rica mineralització que les fa ideals per als tractaments d'hidroteràpia que ofereix el balneari. Inicialment, el balneari servia com a hospital termal i al llarg del segle les instal·lacions i els tractaments s'han anat actualitzant, però mantenint sempre el compromís amb la salut i el benestar.

  Així doncs, el Balneari Vichy Català roman com un testimoni viu de la salut i el benestar, oferint als seus visitants una experiència única que combina la tradició, la història i la cura personal. El complex disposa de 83 habitacions i 3 suites, un restaurant, una piscina exterior climatitzada, pistes de pàdel, tenis taula i fins i tot un parc infantil, tot envoltat per extensos jardins.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.