• Aprèn finances bàsiques jugant!

  17 novembre, 2017

  Si ets autònom i vols saber quins són els aspectes que has de tenir en compte en el teu negoci, inscriu-te en aquest curs del pròxim 13 de desembre. Descobreix la importància de controlar les teves finances, però sobretot d'entendre-les. 

  El treball freelance ha estat sempre una sortida professional freqüent per als periodistes en general, però la crisi ha fet créixer el nombre de persones que treballen per compte propi. Així mateix, cada vegada més, els joves recent graduats contemplen el treball autònom com una via d’inserció al món laboral.

  Els impostos i la gestió de la comptabilitat es deleguen, en molts casos, a un gestor fiscal professional que, sovint, no explica als autònoms i empresaris com va el seu negoci. Estan tant centrats en la seva activitat que s’obliden de la importància de controlar els seus ingressos i despeses.

  El Col·legi de Periodistes convida als seus col·legiats/des a un taller demostració gratuït per mostrar aquells aspectes financers que hem de tenir en compte en  el nostre negoci i que podem aprendre de forma senzilla i divertida.

  Elisa Martínez, diplomada en Ciències Empresarials, amb una llarga trajectòria professional com a financera en tot tipus d’empreses, des de petit comerç fins a grans multinacionals és la creadora de Finanpolis, un mètode innovador, que utilitza un joc de taula i dinàmiques basades en la gamificació per poder aprendre finances de manera seriosa, però amena.

  Amb el mètode que utilitza, és fàcil:

  • poder interpretar els números que ens dóna el gestor
  • saber quina és la nostra situació financera davant dels bancs, els clients i els proveïdors
  • saber què hem de mirar per veure si guanyem o perdem diners
  • què fer per no quedar-se en números vermells i fer bones planificacions de tresoreria
  • entendre com funciona la comptabilitat i quins són els llibres oficials que han de presentar els autònoms i empresaris
  • trucs i coneixements bàsics de fiscalitat, seguretat social i tot allò que ens podem deduir, que qualsevol autònom o empresari ha de saber.

  El taller es realitzarà el dimecres 13 de desembre, de 10h a 12h a la seu central del Col·legi de Periodistes, a Rambla de Catalunya, 10, 1r pis.

  Per participar-hi, cal que ens facis arribar les teves dades al correu cfd@periodistes.cat abans del l’1 de desembre. Les places són molt limitades!

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.