• Aquesta setmana comencen els cursos del tercer trimestre!

  16 setembre, 2014
  No et perdis els primers cursos d’aquesta setmana amb un taller molt pràctic de periodisme de dades per aprendre a crear gràfics interactius i un seminari on line en directe per gestionar informes amb Google Analytics.

  El Centre de Formació i Desenvolupament inicia el trimestre acadèmic amb propostes noves enfocades a nous àmbits professionals, i segueix oferint reedicions dels cursos amb més demanda. Alhora, presenta una àmplia bateria de webinars (seminaris on line en directe) adreçats als professionals que no es poden desplaçar per fer un curs presencial o no disposen de prou temps. A la web trobaràs tots els cursos organitzats en les diferents demarcacions.

  Gràfics interactius: taller de periodisme de dades

  18/09/2014 (de 10:00 a 14:00). 4 hores

  El curs, a càrrec d'Eduard Martín-Borregón, està dissenyat perquè els participants assoleixin els principis teòrics bàsics de la visualització de dades i aprenguin a fer gràfics interactius. A través de la visualització de dades podem descobrir noves històries, ajudar el lector a la comprensió d’una notícia o comunicar millor el que realitza la nostra entitat.

  Webinar: Crear i gestionar informes amb Google Analytics

  19/09/2014 (de 10:00 a 11:00). 1 hora

  Google Analytics és una eina d'analítica web molt potent i a l'abast de tothom. Tot i ser gratuïta, disposa de moltes funcionalitats avançades que permeten generar informes específics adaptats a les necessitats de cada lloc web i de cada analista. En l'analítica web és han important recollir correctament les dades com saber-les gestionar i interpretar.

  Els alumnes, ja coneixedors de l'ús bàsic de Google Analytics, poden aprendre en aquesta sessió les opcions de gestió d'informes. Quins tipus d'informes s'ofereixen i com es poden configurar i filtrar per arribar fins a les dades que es busquen en cada moment.

  Webinar: Com posar una empresa en xarxes socials des de zero

  25/09/2014 (de 10:00 a 11:00). 1 hora

  Després de prendre la decisió de posar la teva empresa o negoci en xarxes socials, és hora d’executar les accions corresponents de forma efectiva. En esta sessió on-line, a càrrec d’Enrique San Juan, descobriràs, pas a pas, com enfocar la teva estratègia i implantar els objectius.

  Storytelling: la força d’una bona història

  30/09/2014 (de 15:30 a 20:30). 5 hores

  L’storytelling és una eina per establir una connexió emocional amb els consumidors, els votants o els lectors. Una tècnica imprescindible per als comunicadors i essencial per als periodistes. Raquel Picolo ens ensenyarà a utilitzar instruments de la narrativa literària i audiovisual per escriure textos que enganxin, emocionin i convencin.


  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.