• Arriba la XXXI edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

  17 maig, 2018

  La trenta unena edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer s'ha presentat amb un seguit de canvis que pretenen potenciar una major participació, mantenint la qualitat del guardó. La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodisme de Catalunya, Coia Ballesté, forma part del jurat dels premis.

  Coia Ballesté, a la presentació dels Premis de Periodisme Mañé i Flaquer
  Autor:
  Aj. Torredembarra

  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, ha presentat aquest 16 de maig una nova edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, la trenta-unena, amb un seguit de canvis que pretenen potenciar una major participació, mantenint la qualitat del guardó.

  Els canvis que inclouen les bases impliquen les dues modalitats. En l’àmbit de Comunicació Local, el tema s’amplia més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre Torredembarra o el Baix Gaià (sempre que la Torre hi surti suficientment referenciada). En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € en metàl·lic i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català. 

  Durant l'acte de presentació, la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodisme de Catalunya, Coia Ballesté, ha ressaltat que hi ha poques convocatòries com la torrenca i que en calen més perquè ajuden a reforçar i donar més valor a la feina dels periodistes. 

  Els premis es llliuraran la pròxima tardor.

  Premis:
  Altres Premis

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.