• Assemblea Anual del CPCLleida al Museu de Lleida

  1 febrer, 2016
  Una quarentena de col·legiats de Lleida van assistir a l’acte, on es va oficialitzar un conveni amb el Museu.
  El Col·legi de Periodistes de Catalunya de la Demarcació de Lleida va celebrar el divendres passat la seva Assemblea Anual, on hi van assistir una quarantena de col·legiats i col·legiades. L’acte es va dur a terme al Museu de Lleida, entitat amb la qual el CPCLleida ha firmat un conveni de col·laboració.

  Josep Giralt, director del Museu de Lleida , va ser l’encarregat de donar la benvinguda als col·legiats agraint haver escollit les seves instal·lacions per l’Assemblea Anual. Tot seguit, el president del Col·legi lleidatà, Rafa Gimena, i el director del Museu van signar el conveni col·laboratiu que unirà ambdues entitats durant els propers 4 anys.

  Seguidament, es va iniciar l’Assemblea pròpiament dita. Eva Pelegrí, vocal del CPCLleida, fou l’encarregada de repassar la memòria d’activitats que la Demarcació de Lleida va dur a terme durant el 2015. Activitats col·legials, actes institucionals i de promoció professional, sortides i activitats culturals, així com el calendari formatiu.

  El segon punt de l’ordre del dia va avançar les principals activitats previstes per al 2016. Àngels Anton, secretària de la Junta de Lleida, va exposar als col·legiats els nous actes que s’estan preparant, com ara el Dia Mundial de la Ràdio que se celebrarà el proper 12 de febrer. D’altra banda, es va informar que la Demarcació de Lleida celebrarà els dies 3 i 4 de maig el segon Simposi sobre la Llibertat de Premsa, enguany durant dues jornades que pretenen ser més reflexives.

  El calendari d’actes de 2016 del CPCLleida comptarà novament amb alguna sortida cultural –al País Basc; nova programació formativa; la Festa dels Periodistes i altres activitats que s’aniran desvetllant en els propers mesos. L’ordre del dia es va tancar amb els precs i preguntes dels col·legiats assistents.

  El colofó de l’acte va arribar al final quan es va fer un reconeixement als col·legiats jubilats i als nous col·legiats de 2015, amb l'entrega d'un pin de plata i un pin del Col·legi, respectivament.

  L’Assemblea va posar el punt final amb un pica-pica a peu dret al Cafè del Museu.


  • Els assistents a l'Assemblea.
   Els assistents a l'Assemblea.
  • La junta del CPCLleida amb els col·legiats jubilats que van assistir a l'Assemblea.
   La junta del CPCLleida amb els col·legiats jubilats que van assistir a l'Assemblea.
  • La junta del CPCLleida amb els nous col·legiats que van assistir a l'Assemblea.
   La junta del CPCLleida amb els nous col·legiats que van assistir a l'Assemblea.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.