• Beth Rodergas: "Em considero cantant, compondre és una altra cosa"

  10 juny, 2021

  La cantant Beth Rodergas va conversar aquest dimecres al cicle ‘Pessics de Vida’, que impulsen la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i el Centre Cultural del Casino de Manresa. En una entrevista amb el periodista Dani Sala, Rodergas va repassar des del seu pas per Operación Triunfo i fins a l’actualitat, amb la publicació del seu treball més íntim ‘Origen’, amb cançons escrites per ella mateixa i que tenia en un calaix des de l'any 2005.

  La cantant i actriu Beth Rodergas entrevistada per Dani Sala.
  La cantant i actriu Beth Rodergas, entrevistada per Dani Sala.
  9 juny, 2021
  Autor:
  CPC Catalunya Central
  Font:
  CPC Catalunya Central

  Fa un parell de mesos ha vist la llum ‘Origen’, el darrer disc de Beth Rodergas, que ara porta de gira, i que recull temes (en català, castellà i anglès) i que portaven guardats fa uns quinze anys. Durant el confinament, Rodergas va aprofitar “per compondre i recompondre" les cançons que hi al seu nou treball, de manera que fa realitat una “assignatura pendent”.

  Recorda el seu pas per Operación Triunfo com el programa que li va canviar la vida. Reconeix que si no hagués entrat a l’Acadèmia “em dedicaria a la música segur, però no sé si hagués tret discos propis i hauria acabat en el teatre musical”. Rodergas va explicar que ella es considera cantant, “compondre és una altra cosa, encara que també és molt gratificant que els altres cantin cançons teves”.

  El pas per OT va acabar amb la seva participació al Festival d’Eurovisió (2003) una època que va viure amb “molta pressió”. Un canvi d’aires va ser la solució i la Beth se’n va anar a viure a Londres mig any. Explica que necessitava “formar-me, aprendre l’anglès i tornar a l'anonimat" que tenia abans.

  Tot i que la seva faceta musical ha estat una mica parada durant els últims anys, Rodergas comenta que no ha “parat mai’ i que ha estat centrada en projectes relacionats amb la televisió i el teatre. A més a més, s’ha convertit en empresària amb la creació de la seva pròpia marca de roba infantil, juntament amb la seva mare, i, alhora, també ha fet realitat el seu gran projecte de vida: ser mare.

  Podeu recuperar l’entrevista al complet aquí.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.