• Capçalera 186: "La vacuna de la professió"

  16 febrer, 2021

  Els col·legiats i col·legiades aviat rebreu el nou número de la revista Capçalera a casa, però ja podeu consultar-la a través el vostre espai personal de la web del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Trobareu un dossier sobre la premsa esportiva innovadora, una entrevista al periodista Jaume Giró o un gran nombre de reportatges sobre la professió en profunditat. 

  El número 186 de la revista Capçalera se centra en la premsa esportiva innovadora i l'aparició de noves formes, més enllà del periodisme clàssic i tradicional.

  El número 186 de la revista Capçalera se centra en la premsa esportiva innovadora i l'aparició de noves formes, més enllà del periodisme clàssic i tradicional, d'informar sobre el món dels esports. Les noves propostes, més fresques i pausades, aposten per un producte de qualitat per a un públic especialitzat. També analitzarem l'increment de les subscripcions a mitjans esportius com The Athletic o La Media Inglesa, una tendència cada vegada més consolidada. 

  L'entrevistat d'aquest nou número de la revista es considera un afortunat. Jaume Giró és una de les veus més respectades en la comunicació corporativa, ja que ha treballat més de trenta anys per a importants corporacions com Gas Natural, Repsol i La Caixa. Ara engega una nova etapa professional en un moment convuls, tant per la situació sanitària com pel periodisme. 

  En aquest número també podreu llegir interessants reportatges sobre la relació entre Google News Showcase i els editors de premsa espanyols, a què respon la mala fama dels periodistes, el periodisme vist des de la jubilació o aprenentatges del confinament en l'àmbit de la comunicació corporativa. Precol·legiats i col·legiats podeu consultar tots aquests continguts a través de la intranet del Col·legi. Els col·legiats i col·legiades rebreu la revista a casa en els pròxims dies. La publicació també es pot adquirir a través de la plataforma iQuiosc.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.