• Cases, Alonso-Cuevillas i Rosel estrenen el “Pessics” 2019

  23 gener, 2019

  Els protagonistes del primer cicle d’entrevistes “Pessics de Vida”, a Manresa, seran el músic i compositor Carles Cases, l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas i la periodista Laura Rosel.

  Carles Cases
  Font:
  Arxiu personal

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes estrena el dijous 31 de gener el cicle d’entrevistes que organitza amb el Centre Cultural el Casino, de Manresa, amb la presència de tres personalitats ben diferents i d’actualitat. Com sempre, els convidats seran entrevistes per periodistes del territori.

  31 de gener. Carles Cases és entrevistat per la periodista Rosa Clarena. 

  Carles Cases és músic i compositor de renom internacional. Diu que “durant molts anys em pensava que era músic i ara he descobert que no. Soc escriptor, escric música. Soc clàssic de formació i contemporani d’acció i vocació. La música és la meva manera d’expressar-me, de viure. M’agrada el silenci. Escolto i després escric per a cinema, documentals, discos, gires, concerts… Darrerament he començat a tocar “sol”. No ho havia fet mai. I procuro fer-ho tot amb discreció, amb compromís i amb -diguem-ne- espiritualitat. Sense amén.”

   

  27 de febrer. Jaume Alonso-Cuevillas és entrevistat per Josep Sallent, periodista de tribunals de Regió7. 

  Alonso-Cuevillas és advocat, economista i catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona. He estat degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona (1997- 2005) i President de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats. Recentment ha publicat "El nuevo proceso penal tras las reformas de 2015” i "Eficiencia y transparencia del sistema judicial español en el contexto europeo: Análisis comparativo y propuestas de mejora” . Des del setembre de 2017 és l’advocat de Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Lluís Puig.

   

  27 de març. Laura Rosel és entrevista pel periodista de Catalunya Ràdio Ernest Macià. 

  Laura Rosel ha presentat i codirigit el programa Preguntes Freqüents (TV3) durant un any entrevistant polítics, advocats, jutges, filòsofs, músics, artistes i gent del carrer. Abans havia editat l'informatiu 8aldia (8tv), també amb entrevistes d'actualitat i tertúlia. Són les seves dues experiències en el món de la televisió. Fins aleshores, havia treballat a RAC1 i a Ràdio Sabadell. 

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.