• "Catalan Pyrenees Explorer", "GosSOS" i Bonaventura Clotet, premiats a l'XI edició dels Premis de Comunicació

  29 novembre, 2019

  La campanya "Catalan Pyrenees Explorer", el projecte "GosSOS" i el doctor Bonaventura Clotet han estat els guanyadors de l'XI edició dels Premis de Comunicació del Col·legi de Periodistes. Enguany, els premis s'han lliurat dins del marc de la I Jornada de Comunicació Corporativa, que han tingut lloc a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

  El Col·legi de Periodistes ha lliurat aquest 28 de novembre els guardons de la XI edició dels Premis de Comunicació Pilar Casanova. La cerimònia ha tingut lloc a la sala d'actes del Col·legi, dins del marc del programa de la I Jornada de Comunicació Corporativa, on han participat més de 150 professionals de la comunicació. 

  Durant l'acte de lliurament, el jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes ha anunciat els guanyadors de l'XI edició dels Premis de Comunicació que s’atorguen amb una periodicitat anual. Enguany, un total d'onze candidatures s’han presentat i complert amb els requisits del guardó.

  El premi a la Millor Acció Comunicativa ha sigut per la campanya "Catalan Pyrenees Explorer", presentada per la col·legiada Laura Font Sentís i el seu equip de l'agència LymbusAquest projecte, que engloba molts àmbits de la comunicació (digital, premsa, guerrilla, creació de comunitat), destaca per la importància que li dóna a la creació del relat i a les accions circulars. D'aquesta manera, volen aconseguir la implicació de la població local per fer de "Catalan Pyrenees Explorer" una iniciativa perdurable en el temps. Per últim, el jurat també destaca el seu clar esforç per mesurar els indicadors d'èxit amb molt bones mètriques i amb Killian Jornet com a ambaixador.   

  El premi a la Innovació ha estat atorgat a la campanya "GosSOS", presentada per la col·legiada Eva Cervera González i Ogilvy Barcelona per a l'Ajuntament de Barcelona. De "GosSOS", el jurat destaca la seva comunicació digital i les accions d'street màrqueting que es van dur a terme per conscienciar i reflexionar sobre l'abandonament d'animals d'una forma cridanera i diferent. El bon plantejament i l'execució del projecte han sigut els dos aspectes més ben valorats pel jurat.

  El Premi Portaveu 2019 s'ha atorgat per votació dels col·legiats i col·legiades al doctor Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol i president de la Fundació Lluita Contra la Sida. El doctor Clotet ha rebut aquest premi tant per la seva tasca comunicativa com per ser tot un referent mundial en la recerca contra el VIH. Clotet ha estat escollit amb més d'un 40% dels vots

  El jurat impulsa aquests guardons amb l'objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen. De la mateixa manera, busquen fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els Premis de Comunicació tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. 

  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas
  • Foto:
   Anna Mas

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.