• Celebració del dia Mundial de la TV a Lleida

  19 novembre, 2021

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida el proper 22 de novembre commemorarà  per cinquè any consecutiu el Dia mundial de la Televisió declarat per les Nacions Unides l’any 1996, amb la col·laboració de diversos i diverses professionals de mitjans públics i privats del territori de Lleida a través de dos tallers de televisió enfocat a escolars de la ciutat de Lleida i que tindrà lloc a l’Auditori Enric Granados- organitzat pel CPC Lleida.

  Autor:
  Àngel Toapanta

  La finalitat principal d'aquesta celebració és fer de la televisió un mitjà més proper per la ciutadania i que aquesta pugui conèixer de primera mà la labor periodística i com funcionen els mitjans televisius lleidatans en el dia a dia. I ho farem a través del testimoni de les i els professionals que hi participen i que compartiran amb l’alumnat les seves experiències dins la professió .

  Cop d’ull a la tecnologia

  A més, en els diferents tallers, els mateixos professionals parlaran de les tecnologies amb què desenvolupen les seves feines diàries. Veurem com és una realització en directe, quins materials utilitza un agència de comunicació pública i també parlarem de les noves eines de comunicació, com el conegut MO-JO (Mobile Journalism).

  Programa Especial

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, realitzarà un programa especial a l'Auditori Enric Granados- el qual es podrà seguir en streaming a través d'aquest enllaç: DIA MUNDIAL DE LA TV i que consistirà en diferents tallers en els quals professionals de la televisió lleidatana tant convencional com a digital faran una petita mostra de tot allò que hi ha darrere de les càmeres, com és la producció i la posada en escena d'un programa, franges horàries, etc, com també les eines tecnològiques amb què fan la feina. Els tallers aniran adreçats a grups d'alumnat de diferents col·legis que formaran part del públic i que tindran l’oportunitat de participar de forma més activa amb preguntes i inquietuds al voltant de la televisió. 

  Aquest programa especial serà conduït per Laura Alcalde (vocal de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Rafa Gimena ( President de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya) i Mariví Chacon (presentadora del programa ‘Cafeïna’ i ‘Connecta Lleida Pirineus’ a Lleida TV). Per al desenvolupament dels tallers que es duran a terme es comptarà amb la participació dels col·legiats: Òscar Fernández Sánchez, Francesc de Dios Sans, Oriol Bosch, Santi Carles Gómez,  i altres professionals del món audiovisual i la comunicació i també de la formació en aquest camp.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.