• Coia Ballesté pronuncia el pregó de la Festa Major de Reus

  22 juny, 2020

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Coia Ballesté Brumós, serà l'encarregada de realitzar el pregó de la Festa Major de Sant Pere de Reus, un acte que es farà el pròxim dia 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 20:00 h.

  Ateses les circumstàncies actuals derivades de la pandèmia del COVID-19 i amb la voluntat de preservar la seguretat i la salut de les persones el pregó es podrà seguir en directe nomé s a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Reus, de la pàgina web reus.cat o per Canal Reus TV.

  Coia Ballesté Brumós és nascuda a Reus, l'any 1967. És delegada de la CCMA (Corporació catalana de Mitjans Audiovisuals, Catalunya Ràdio i TV3) a Tarragona i l’Ebre. Actualment, a més, és la presidenta del Col·legi de Periodistes a Tarragona i vice-degana del Col·legi a Catalunya.

  Ha estat coordinadora de Catalunya Informació, coordinadora d'El matí de Catalunya Ràdio, sotscap del departament d'Esports i Delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona. Ha format part de l'equip de Joaquim Maria Puyal a La TdP, de fet durant 13 anys es va dedicar al periodisme esportiu a Catalunya Ràdio, i ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a la Cadena SER i la COPE, al Reus Diari o al Catalunya Sud als inicis de la seva carrera periodística.

  Una de les característiques de la seva trajectòria professional és que es va especialitzar en informació olímpica, la qual cosa la va portar a cobrir els Jocs Olímpics de Barcelona, els Jocs d'Atlanta i també els Jocs de Sidney.

  Coia Ballesté ha rebut l'encàrrec de ser la pregonera del Sant Pere 2020 de part de l'alcalde Carles Pellicer i del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens. L'acte no podrà rebre públic i serà a porta tancada per mantenir les recomanacions sanitàries. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.