• Col·loqui sobre el Brexit amb corresponsals catalans

  14 setembre, 2019

  La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha organitzat una trobada amb els corresponsals catalans a Londres per conèixer l’actual situació del Regne Unit. La trobada es fa aprofitant la visita de 25 col·legiats d’aquesta demarcació que s’han apuntat al viatge organitzat pel Col·legi i que els portarà també a visitar la BBC i altres punts d’interès de la ciutat durant aquest cap de setmana.

  Trobada amb els corresponsals a l’Hotel Hilton London Euston

  El Brexit i els corresponsals de premsa catalans a Londres, Sergi Mulero (TV3), Walter Oppenhaimer (El País), Dani Postico (El Punt Avui), Jordi Barcia (RNE), i Quim Aranda (Ara), van ser els protagonistes del Sopar Col·loqui “Catalans, davant el Brexit” que la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes (CPC Lleida) i el Casal Català, Catalans UK, organitzaren ahir dijous, dia 12 de setembre, a la capital britànica. L’Hotel Hilton London Euston va acollir la trobada que va comptar amb 40 participants.

  El president del CPC Lleida, Rafa Gimena, i la secretaria de Junta Directiva de Catalans UK, Carmina Munté, van agrair la participació dels diferents corresponsals catalans que van explicar la seva anàlisi de la situació al Regne Unit, i una vegada a taula, van compartir anècdotes i experiències personals. Munté i Gimena també es van felicitar per la col·laboració conjunta d’aquesta trobada. L’acte va comptar amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda, Sergi Marcén.

  Un total de 25 col·legiats i acompanyants lleidatans participen aquest cap de setmana en un viatge professional i social que els portarà a visitar la BBC, acompanyats per la britànica Unió de Periodistes, i el Parlament del país, de la mà del servei de premsa de la Sala dels Comuns. Així mateix, els periodistes lleidatans completaran el programa gaudint de la National Gallery, British Museum o la Tate Modern; i altres punts d’interès més turístic com la Torre de Londres, Buckinham Palace, o els mercats de Camden o Borough.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.