• Com hauria de ser la Catalunya tecnològica del futur?

  15 setembre, 2017

  En un món cada cop més digitalitzat, on els recursos principals d'una ciutat o un país passen per la Xarxa, no hauríem de potenciar la ciberseguretat i no només quan som atacats? Els periodistes estem suficientment conscienciats de protegir les seves fonts i de treballar amb eines d'encriptació? Comprem i movem els diners per Internet i els documents importants es guarden al núvol internacional. Quina mena de regulació ens cal per protegir les empreses? Els drets dels ciutadans en l'entorn digital estan suficientment informats? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que ens farem el pròxim 27 de setembre a les 18:30h al Col·legi de Periodistes.

  El Col·legi de Periodistes acull el debat "Com hauria de ser la Catalunya tecnològica del futur?" el pròxim dimecres 27 de setembre a les 18:30h a la Sala d'Actes. La directora de NacióDigital, Karma Peiró, serà l'encarregada de presentar i moderar un debat que comptarà amb la participació de Jordi Puigneró, secretari de telecomunicacions de la Generalitat; Simona Levi, portaveu de XNet; Ernest Perez-Mas, fundador i president de PARLEM i Lourdes Muñoz, fundadora d'Iniciativa Barcelona Open Data. Aquesta sessió vol donar resposta a tots aquests interrogants a partir de les intervencions dels ponents i de la participació dels assistents.

  En el debat de la Catalunya tecnològica que hauríem de tenir en els pròxims anys surten temes com el de la digitalització de les escoles, la sanitat o l'accés a Internet com un recurs bàsic i necessari. En un món cada cop més digitalitzat, on els recursos principals d'una ciutat o un país passen per la Xarxa, no hauríem de potenciar la ciberseguretat i no només quan som atacats? Els periodistes estan suficientment conscienciats de protegir les seves fonts i de treballar amb eines d'encriptació? Comprem i movem els diners per Internet i els documents importants es guarden al núvol internacional. Quina mena de regulació ens cal per protegir les empreses? Els drets dels ciutadans en l'entorn digital estan suficientment informats? El deplegament de la fibra òptica i de la tecnologia 5G com s'ha de fer, i qui l'has de costejar? Tenim tota la feina feta amb els portals de transparència i les dades obertes? De quina manera s'hauran de regular la comercialització de les dades personals?

  Data: Dimecres 27 de setembre

  Hora: 18:30h

  Lloc: Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Inici activació:
  dimecres, 27 setembre, 2017 - 18:00
  Fi activació:
  dimecres, 27 setembre, 2017 - 21:00

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.