• Comença el programa "Consolida't"

  6 febrer, 2015

  El passat 9 de febrer es va donar el tret de sortida al programa Consolida’t d’ajuda als autònoms que el Col·legi de Periodistes desenvoluparà aquest any, gràcies a la subvenció rebuda del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

  En l’acte inaugural es van reunir els 18 primers periodistes autònoms que participaran en aquesta iniciativa. La degana Neus Bonet va explicar que el Col·legi els oferirà de forma gratuïta un assessorament personalitzat i una formació en gestió empresarial i en d’altres disciplines complementàries, des d’ara i fins a finals d’any, perquè puguin consolidar els seus negocis. I es va detallar el programa i calendari de les accions a seguir.

  Mireia Angerri, directora de la Fundació Emprèn, una entitat amb una llarga experiència en l’execució de programes de suport a autònoms i emprenedors de diferents sectors, aportarà els seus consultors a aquest projecte, especialistes en planificació i estratègia, gestió financera i tributària i captació de fons.

  A més a més, s’ha volgut donar un valor afegit al programa, incorporant la figura de l’especialista en comunicació corporativa perquè pugui assessorar als participants amb la realització d’un pla de comunicació per al seu projecte empresarial. Aquesta tasca la portarà a terme el periodista Josep M. Brugués, actualment professor de Comunicació Corporativa, Crisi i Direcció de Comunicació a la Facultat de Comunicació Blanquerna, amb una experiència de més de 20 anys treballant com a director de comunicació d’empreses privades i també professor del Centre de Formació des del 2012.

  En acabar, els participants van tenir ocasió de presentar els seus variats projectes periodístics, que van des de serveis de comunicació, passant per publicacions especialitzades, webs o mitjans digitals. Tots van expressar un objectiu comú: millorar el seu negoci, ampliar la xarxa de clients i diversificar el ventall de serveis.

  A finals d’abril el Col·legi obrirà un segon torn i acollirà 18 nous autònoms que s’incorporaran a aquest programa. El període d’inscripció encara és obert i queden algunes places disponibles. Per això, aquells que hi estigueu interessats podeu contactar amb Mònica Viñas, cap de formació, a través del correu mvinas@periodistes.org per demanar més informació.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.