• Compta amb AFISEC per a la declaració de la renda 2022

  10 maig, 2023

  Busques assessorament professional per a la declaració de la renda? No et compliquis! El Col·legi de Periodistes de Catalunya ofereix condicions especials als col·legiats i col·legiades a través d'AFISEC Serveis Empresarials. 

  La campanya de la declaració de la renda del 2022 ha començat, i és important que tots els contribuents estiguin al dia amb les novetats i les pautes a seguir per a una correcta presentació de la seva declaració fiscal.

  La campanya de la declaració de la renda del 2022 ha començat, i és important que tots els contribuents estiguin al dia amb les novetats i les pautes a seguir per a una correcta presentació de la seva declaració fiscal. Un dels primers aspectes a considerar és la data límit per presentar la declaració de la renda del 2022, que serà el pròxim 30 de juny. És important recordar que aquesta obligació fiscal s'aplica a tots aquells contribuents amb rendes de treball superiors als 22.000 euros anuals, així com als que rebin ingressos de més d'un pagador i superin els 14.000 euros anuals (quan hi ha segons o tercers pagadors que aportin un mínim de 1.500 euros), i als que obtinguin ingressos de l'activitat professional o empresarial, sigui quin sigui el rendiment.

  Per a assegurar-se que tots els aspectes legals i fiscals estiguin ben gestionats durant aquest procés, és recomanable buscar assessorament professional. El Col·legi de Periodistes de Catalunya posa a la disposició dels col·legiats i col·legiades l'assessorament d'AFISEC Serveis Empresarials, el despatx d'assessoria fiscal associat a l'entitat. Els membres del Col·legi poden beneficiar-se de les següents condicions: 

  • Declaració amb rendiments del treball: 45€+IVA  (preu no col·legiat: 65€+IVA)
  • Declaració amb activitats professionals i/o guanys i pèrdues patrimonials: 70€ +IVA (preu no col·legiat: 100€+IVA)

  *Per a declaracions més complexes cal consultar el preu amb AFISEC Serveis Empresarials. S'aplicarà un 20% de descompte en el preu final. 

  Contacte: afisec@afisec.com o 932 178 262.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.