• Conferència Anual de l'alcalde de Lleida, 17 de març a la Canonja de la Seu Vella

  7 març, 2016

  El Col·legi de Periodistes de Lleida organitza la divuitena edició de la Conferència, on Àngel Ros explica els projectes de futur per a la ciutat.

  La Canonja de la Seu Vella és l'emplaçament escollit per acollir la Conferència anual de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que pronunciarà el dia 17 de març a les 19 hores. Es tracta de la 18ena edició d’aquest esdeveniment que el Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida organitza anualment, on el paer en cap presenta les propostes de futur per Lleida.

  Com en les dues darreres edicions, periodistes col·legiats novament tindran l’oportunitat de formular diverses preguntes a l’alcalde després del seu discurs. El Col·legi va introduir aquesta proposta fa un parell d'anys per generar més feedback i donar més protagonisme als col·legiats i col·legiades en aquest esdeveniment.

  L'acte acull, a més dels col·legiats i col·legiades i representants dels mitjans de comunicació de Lleida, autoritats locals de totes les vessants. D'altra banda, la Conferència és oberta per a tota la ciutadania lleidatana, donat que el paer en cap aprofita aquesta trobada per desgranar els projectes de futur per Lleida.

  Cada edició es canvia d’emplaçament amb l’objectiu de donar a conèixer els llocs més emblemàtics de Lleida. En el cas d’enguany, la sala de la Canonja de la Seu Vella, es tracta d'un gran espai contigu a la recepció i nova entrada a la Seu Vella que antigament va acollir els òrgans de gestió i de servei del Capítol de la Catedral. La sala gran de la Canonja es presenta, paral·lela al claustre, amb el testimoni de totes les seves vides. Tres grans espais configuren les traces més destacades del passat: Santa Maria l’antiga, la Pia Almoina, menjador de pobres i pelegrins, i l’espai per on hem entrat, abans sala capitular.

  Els col·legiats i col·legiades tindran un espai preferencial reservat. Per aquest motiu cal que s’inscriguin enviant la seva confirmació a lleida@periodistes.org
   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.