• Consulta els guanyadors dels 20ns Premis Ràdio Associació

  3 març, 2020

  Els col·legiats Esteve Giralt, Benet Íñigo i Manuel Oliveros han estat alguns dels premiats dels guardons que reconeixen els periodistes i els programes de la ràdio en català. Els programes "Dies de Ràdio" i "Hawai 19.05 - dirigits i presentats pels col·legiats Santi Carreras i Jordi Beltran respectivament - han rebut una menció d'honor del jurat. El lliurament, que es va veure ajornat per la situació de la pandèmia, tindrà lloc avui 8 d'octubre, a les 19:30h, al Foyer del Liceu. Segueix l'acte en directe

  Els guanyadors dles 20ns Premis Ràdio Associació s'han anunciat aquest matí a la seu de Barcelona del Col·legi de Peiodistes de Catalunya.

  Ràdio Associació de Catalunya ha anunciat els guanyadors i guanyadores dels 20ns Premis Ràdio Associació, aquest matí a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'edició d'enguany ha rebut un total de 102 candidatures d'arreu del territori de parla catalana.

  D'una banda, el jurat ha premiat ex aequo els periodistes de tribunals Benet Íñigo (RAC1), Anna Punsí (SER-Catalunya) i Maria Núria Revetlle (Catalunya Ràdio) en la categoria de Millor Professional. Els tres periodistes han fet un sobreesforç de síntesi i de comprensió cap els oients en l’àmbit de  la informació de tribunals, especialment en un any en què la sentència del Procés ha marcat bona part de l’actualitat durant molts mesos. Ells tres representen els informadors de tribunals que han hagut de formar-se, consultar, contrastar i explicar temàtiques complicades per a gran part dels oients. 

  D'altra banda, Ràdio Associació de Catalunya ha reconegut el membre de la Junta de Govern del Col·legi i corresponsal de RAC1 a Tarragona, Esteve Giralt, amb el premi a l'Excel·lència pel seu seguiment de les emergències a la zona. El jurat li reconeix la dignificació de la figura del corresponsal i haver fet una mostra excepcional de professionalitat durant els episodis del temporal “Glòria” i l’accident de la petroquímica de Tarragona, remarcant els valors de la immediatesa, rigor i dedicació propis de la ràdio. 

  El col·legiat Manuel Oliveros ha rebut una menció d'honor per la seva trajectòria com a periodista esportiu de COPE-Catalunya, sempre conservant el rigor i la professionalitat en un àmbit especialment passional. En la mateixa línia els programes "Dies de Ràdio" i "Hawai 19.05", dirigits i presentats respectivament pels col·legiats Santi Carreras i Jordi Beltran, han rebut una menció d'honor del jurat. El primer per "recuperar els millors moments de la història de la ràdio nacional de Catalunya" i el segon per consolidar-se com una proposta d'estiu d'entreteniment informativa i musical eclèctica. 

  L'acte de lliurament que s'havia de celebrar el passat 25 de març i que es va ajornar a causa de la situació de la pandèmia, tindrà lloc el dia 8 d'octubre al Foyer del Liceu. La presentació de la gala anirà a càrrec d'Els Òscars (Òscar Andreu i Òscar Dalmau). Enguany també se celebren els 90 anys d'EAJ15-Ràdio Associació. 

  Els guanyadors i guanyadores dels 20ns Premis Ràdio Associació han estat: 

  • Millor Professional (ex aequo): Benet Íñigo, Anna Punsí i Maria Núria Revetlle
  • Premi a l'Excel·lència: Esteve Giralt
  • Guardó 1924: "La Marató" - TV3
  • Millor Programa de Ràdio: "Via Lliure" - RAC1
  • Millor Programa de Ràdio Local: "Un dia Més" - UA1 Lleida Ràdio
  • Premi a la Innovació: laselva360.cat/maresme 360.cat
  • Premi a la Inclusió: "La Casa Ofala" - Ràdio Begues
  • Mencions d'honor: Manuel Oliveros, "Dies de Ràdio", "Hawai 19.05" i "El Balcó"

  Els premis es lliuraran el pròxim diijous 8 d'octubre, a les 19:30h al Foyer del Liceu a càrrec d'Els Òscars (Òscar Andreu i Òscar Dalmau).

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.