• Consulta els guanyadors dels 24ns Premis Ràdio Associació

  1 febrer, 2024

  Entre els guardonats de la 24na edició dels Premis Ràdio Associació hi ha el col·legiat Josep Genescà i el programa "El Dominical" presentat pel periodista Enric Sierra. El lliurament dels guardons se celebrarà el 26 de febrer, a les 19:30h, al Palau de la Música Catalana de Barcelona. 

  Aquest matí, la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha estat l'escenari de l'anunci dels guanyadors dels 24ns Premis Ràdio Associació, organitzats per la Ràdio Associació de Catalunya.

  Aquest matí, la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha estat l'escenari de l'anunci dels guanyadors dels 24ns Premis Ràdio Associació, organitzats per la Ràdio Associació de Catalunya. L'edició d'enguany ha estat marcada per la participació de 73 candidatures procedents de tot el territori de parla catalana. L'acte de lliurament se celebrarà el pròxim dilluns 26 de febrer, a les 19.30h, al Palau de la Música Catalana i estarà presentat pel periodista col·legiat Jordi Basté

  El programa "El Dominical" de Ràdio Arenys, presentat pel membre de la Junta de Govern Enric Sierra, ha estat reconegut amb el Premi al Millor Programa de Ràdio Local. El jurat ha valorat aquest magazín com un "exemple de perseverança i seguiment de l'actualitat", ja que és un dels programes més longeus de les emissores municipals, que parteix del primer espai radiofònic que va tenir Ràdio Arenys l'any 1979. 

  El col·legiat Josep Genescà, fundador i director de Ràdio Puig-reig, també ha estat distingit. Des de l'any 1991, Genescà ha impulsat el debat i la divulgació de la radiodifusió, a través de l'organització de la jornada anual "Fòrum 10 Comunicació".

  El jurat, presidit per Carles Solà i integrat per Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella, Assumpció Maresma i Jordi Margarit, ha reconegut altres noms del panorama radiofònic català

  Els guanyadors i guanyadores dels 24ns Premis Ràdio Associació han estat: 

  • Millor Programa de Ràdio: "Tot Costa" (Catalunya Ràdio) i "Transmissions esportives de RAC1" (RAC1)
  • Millor Programa de Ràdio Local: "El Dominical" (Ràdio Arenys)
  • Premi a la Innovació: "La ronda perversa" (Radiofònics)
  • Premi a la Inclusió: "D'on ets tu?" (Ràdio 4)
  • Mencions d'honor: Josep Genescà, Carles Pérez, i Carles Godó

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.