• Converses a l'entorn de la Guerra de Síria. De Catalunya al Gihad.

  8 març, 2016

  Amb motiu de la presentació del llibre Combatents en nom d’Al·là, d'Anna Teixidor, el dijous 17 de març, a les 19:00 hores conversarem sobre la Gihad amb Joan Roura, periodista de TV3 i Marc Vidal, vicedegà del Col·legi de Periodistes.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya serà l'escenari, el pròxim dijous, 17 de març, de les converses entorn de la Guerra de Síria i del Gihad a Catalunya. Aprofitant la presentació del llibre Combatents en nom d'Al·là, de la periodista col·legiada Anna Teixidor, analitzarem la situació de la Gihad amb la participació de Marc Vidal, vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i responsable de la secció d'internacional del diari ARA, i Joan Roura, periodista d'Internacional de TV3.

  Combatents en nom d’Al·là és una publicació d’Ara Llibres. L’obra, fruit d’una rigorosa investigació i amb testimonis en primera persona, explica el camí que fan molts joves de Catalunya al Gihad.

  El llibre mira de donar resposta a diferents qüestions com quin és el paper de la dona en aquest món, quins perills hi ha actualment o quin perfil tenen els joves que abandonen Catalunya per anar a l’Islam, entre molts altres interrogants. En definitiva una visió fidel i realista del Gihad a casa nostra.

  Anna Teixidor (Figueres, 1978). És llicenciada en humanitats i periodisme, i doctora en comunicació social per la UPF. Va rebre el premi Joan Givanel i Mas de comunicació social per la seva tesi doctoral sobre la biografia del polític i escriptor Josep Puig Pujades i és autora de llibres i articles sobre el republicanisme federal del primer terç del segle XX. Actualment és periodista de TV3 i coautora de diversos reportatges pel al programa 30 minuts, entre els quals cal esmentar “A la recerca del paradís”, una intensa investigació a l’entorn del gihadisme.

  L’obra està disponible a les llibreries des del passat 29 de febrer.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.